Publicat: 2 Aprilie, 2019 - 18:12
Share

Casta.ro vine cu o noua abordare asupra intermedierii tranzactiilor imobiliar, adresata proprietarilor care sunt reticenti in a colabora cu agentiile imobiliare traditionale. Primul lucru inovativ pe care il aduce Casta pe piata este chiar pretul. Astfel, ei au inlocuit comisionul procentual din valoarea imobilului cu un onorariu initial de 100 euro, la care se adauga un onorariu de succes in momentul in care imobilul este vandut.

Pentru onorariul initial, Casta ofera vanzatorilor de imobile o gama completa de servicii: vizita unui expert imobiliar, evaluarea proprietatii, poze profesioniste, postarea anuntului de vanzare pe portaluri imobiliare, precum si asistenta la negocieri si finalizarea tranzactiei.

Casta.ro isi propune sa construiasca un brand cu prezenta si vizibilitate la nivel national, ceea ce va aduce mai multi clienti expertilor imobiliari care sunt parteneri Casta.

Compania este condusa de Radu Theodorescu, fost director de vanzari la imobiliare.ro. "Prin Casta Imobiliare vom oferi servicii de calitate clientilor nostri la un pret rezonabil. Vom veni cu o abordare diferita, eficienta, axata spre nevoile tuturor celor implicati in piata imobiliara din România." a declarat acesta.

"La Neogen suntem interesati de modele care pot aduce eficienta in piete fragmentate. Piata de agentii imobiliare este una care poate beneficia de reducerea preturilor si cresterea calitatii serviciilor." a declarat Calin Fusu, CEO al Neogen.

Grupul Neogen a construit sau a investit in cateva dintre cele mai de succes platforme din Romania: BestJobs, Clever Taxi (vanduta la Daimler) sau Vivre Deco.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: