Publicat: 25 Iunie, 2019 - 13:27
Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, bunuri nedeclarate cu o valoare totală de peste 230.000 lei.

În data de 24.06.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în urma controlului amănunţit efectuat în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, au fost identificate 7.220 bucăţi căşti audio, în valoare de aproximativ 232.000 lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.

Bunurile aveau ca destinaţie o societate comercială de pe raza judeţului Ilfov, administratorul acesteia fiind un cetăţean chinez, în vârstă de 59 de ani.

Bunurile în cauză au fost confiscate de către lucrătorii vamali în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală. Comunicat de presă - Garda de Coastă

 

Tag-uri Institutii: