Vineri, 26 Ianuarie, 2018 - 13:37

Banca Națională a României a anunțat, vineri, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor societăților bancare autorizate. 

Luni, 22 Mai, 2017 - 13:21

Cursurile pietei valutare din data de 22 mai 2017:

Duminică, 25 Septembrie, 2016 - 11:11

AMOS News a realizat o scurtă selecție a principalelor articole apărute în presa centrală: 

 

Marţi, 26 Iulie, 2016 - 13:44

Banca Națională a României a anunțat, marți, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor societăților bancare autorizate. 

 

Sâmbătă, 9 August, 2014 - 23:00

AMOS News a monitorizat cele mai importante evenimente înregistrate în această săptămână:

1. Dosarul ICA la final: Voiculescu – 10 ani cu executare
2.”Pacaleala” lui Basescu si denuntarea pactului de coabitare
3. Serial CJ: sefii de la Bacau si Braila in vizorul DNA
4. Basescu respinge propunerile lui Ponta pentru Buget si Cultura
5. Monica Macovei candideaza pe Facebook, impotriva partidului

1. Dosarul ICA la final: Voiculescu – 10 ani cu executare

Sâmbătă, 26 Iulie, 2014 - 22:04

Palatul Parlamentului a fost luat cu asalt sambata dimineata de peste o mie de delegati ai celor doua partide care urmau sa devina unul singur. Pana la ora 12, in congrese separate, si-au rezolvat ce mai era de rezolvat (PDL-ul – inghitirea Fortei Civice, PNL-ul – ultimele aranjamente in structura...

Joi, 3 Iulie, 2014 - 12:00

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Victor Ciorbea este cel mai fericit Avocat al Poporului pentru alocările bugetare de care se bucură.

Miercuri, 25 Iunie, 2014 - 10:52

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a atras atenţia, miercuri dimineață, că în prezent nu există elemente pentru a stabili o vinovăție a șefului statului, Traian Băsescu.

Miercuri, 14 Mai, 2014 - 19:23

Elena Udrea spune pe o reţea de socializare că fondatorul PC, Dan Voiculescu, şi-a pus mai mulţi angajaţi în faţa casei ei care să o urmărească. 

Marţi, 13 Mai, 2014 - 19:19

Deputata Elena Udrea a declarat marți că se poate pregăti pentru un duel cu Victor Ponta la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Marţi, 6 Mai, 2014 - 11:45

Senatorul PSD Mircea Geoană a făcut, marți, un apel către președintele Traian Băsescu să iasă din "campania electorală", susținând că acesta, ca șef al statului are o datorie față de țară.

Marţi, 6 Mai, 2014 - 09:48

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, și-a depus candidatura luni seara la Biroul Electoral Județean Satu Mare pentru alegerile parlamentare parțiale din Colegiul 2.

Luni, 5 Mai, 2014 - 13:34

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, înainte de ședința BPN al partidului, că formațiunea politică pe care o reprezintă este preocupată de promovarea candidaților proprii la alegerile pentru PE și de sancționarea proastei guvernări a țării și mai puțin de pozele făcute pe plajă.

Sâmbătă, 3 Mai, 2014 - 12:38

Senatorul PNL, Paul Ichim, a semnat următoarea declarație politică referitoare la inundaţii:    

Doamnelor și domnilor,
Stimați colegi,

Vineri, 2 Mai, 2014 - 12:54

Deputatul Alexandru Nazare, vicepreședinte al PDL, îi cere ministrului Dan Șova să lanseze urgent licitația pentru studiul de fezabilitate al autostrăzii Sibiu-Pitești.

Vineri, 2 Mai, 2014 - 09:45

Președintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu că fără cei 300.000 de membri ai partidului care l-au susținut nu ar fi devenit niciodată "ceea ce este din punct de vedere politic".

Vineri, 2 Mai, 2014 - 09:26

Românii dornici să lucreze și să se implice, dar care nu reușesc să-și găsească locuri de muncă, reprezintă o categorie care întotdeauna s-a aflat în topul priorităților Guvernului Victor Ponta, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan.

Vineri, 2 Mai, 2014 - 08:52

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a avertizat joi că democrat-liberalii se împotrivesc ca premierul Ponta să semneze hotărârea de guvern prin care se dorește transferarea cu titlu gratuit a 13% din acțiunile Portului Constanța către Consiliul Local al orașului Constanța.

Joi, 1 Mai, 2014 - 20:00

Fenomenul LaLa Band, ce a pus stapanire pe inimile adolescentilor din Romania si nu numai, se pregateste pentru un nou asalt... muzical: pe 1 iunie la Arenele Romane LaLa Band va prezenta, in premiera, cel mai nou show al trupei. Va fi un spectacol revolutionar, de la care nici un impatimit al genului nu trebuie sa lipseasca.

Joi, 1 Mai, 2014 - 19:00

Uniunea Artiştilor Plastici din România pregăteşte Expoziţia “Ipostaze cristologice. Elogiul suferinţei – Teme după maeştri” a maestrului Vasile Mureşan – Murivale, ce va avea loc la Galeria Orizont în perioada 27 aprilie – 11 mai 2014.

Joi, 1 Mai, 2014 - 18:00

De la an la an, ROMANIA se afunda tot mai mult intr-un debit urias de preocupari majore alarmante, probleme socio-culturale, politice, sau de orice alta natura, care cer solutionari urgente. Constatam insa, in mare parte, ca toate acestea raman a fi doar subiecte de presa, prezentate analizate si comentate de catre specialisti, sau fapte minuscule, care nu pot schimba cu nimic rezolutia situatiei acute ce afecteaza modul existential al romanilor.

Joi, 1 Mai, 2014 - 16:28

Peste 5.000 de locuri de cazare vor fi disponibile, între 5 mai şi 15 iunie, în cadrul ediţiei de primăvară a programului "Litoralul pentru toţi", în ofertă fiind incluse unităţi de cazare din toate staţiunile din judeţul Constanţa.

Joi, 1 Mai, 2014 - 16:16

Câteva sute de absolvenţi de liceu sunt aşteptaţi în perioada 21-29 mai să participe la sesiunea 2014 a bacalaureatului special dedicat sportivilor şi olimpicilor, anul acesta ca oraş-gazdă fiind ales Ploieştiul. De această dată, numărul candidaţilor va fi mult mai mic decât în anii trecuţi după fraudele descoperite de jurnalişti prin care loazele unor şmecheri erau trecuţi ca sportivi din loturile naţionale.

Joi, 1 Mai, 2014 - 15:29

Poliţia Rutieră a întocmit o listă cu numerele de înmatriculare pe care românii nu au voie să le folosească. Este vorba despre 1.528 de combinaţii. Iată câteva dintre acestea.

Sunt interzise numerele folosite, în general, de instituţii, cele care se confundă cu cifre, dar şi cele cu tentă sexuală.

Combinaţiile de litere POL, DEP, SNT, SRI şi GUV au fost blocate la solicitarea intituţiilor statului pentru uzul propriu al acestora.

Joi, 1 Mai, 2014 - 14:43

Raportorul ONU pentru dreptul la alimentaţie, Olivier De Schutter, şi-a exprimat temerea că urmează o perioadă a "preţurilor alimentare ridicate şi volatile" care impun răspunsuri "mai energice" din partea statelor.

Joi, 1 Mai, 2014 - 14:28

Constatăm că automobilul a devenit o necesitate a vieţii moderne. Dar, constatăm zi de zi că a devenit şi cel mai mare „ucigaş” al zilelor noastre. Viteza excesivă, şofatul în stare de ebrietate, teribilismul la volan seceră vieţi aproape în fiecare zi şi nu e buletin de ştiri în care să nu auzim de o nouă dramă în trafic.

Totuşi, dacă motivele anterior menţionate sunt cele mai cunoscute şi mai grave cauze de producere a accidentelor, există o serie de obiceiuri suficient de periculoase la volan, care pot provoca – şi ele – incidente nedorite, chiar drame, în trafic.

Joi, 1 Mai, 2014 - 14:14

Subiectele la examenul de bacalaureat nu trebuie să fie de nivelul celor de la olimpiadele şcolare, ci de "mediu plus", a declarat ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

"Subiectele trebuie să fie calibrate altfel. Un bacalaureat nu este o olimpiadă. Acest examen trebuie să arate nivelul de competenţe al elevilor, al învăţământului de masă. Trebuie să fie, ca şi anul trecut, mediu plus", a spus ministrul Educaţiei.

Joi, 1 Mai, 2014 - 13:51

Un nou sondaj de opinie Washington Post-ABC News arată că popularitatea preşedintelui american Barack Obama a scăzut până la un nivel record de la începutul mandatelor sale, în 2009.

"Democraţii trebuie să treacă de obstacole serioase, în avanpremiera alegerilor din noiembrie, rata de aprobare a acţiunilor preşedintelui Obama fiind foarte scăzută, majoritatea alegătorilor spunând că preferă un Congres cu amprenta republicanilor, care să verifice tot timpul agenda preyidenţială", scrie Washington Post, citat de Ria Novosti.

Joi, 1 Mai, 2014 - 13:42

Într-un astfel de top, publicul a votat cele mai sexy prinţese şi regine actuale.

Pe primul loc din zece, în clasamentul realizat de Ranker, este Catherine, Ducesă de Cambridge.

În lista cu 23 de figuri regale feminine, propusă de Ranker, oamenii au avut posibilitatea să acorde, fie un vot pozitiv pentru cea mai mai arătoasă şi iubită doamnă cu sânge albastru, fie unul negativ pentru cea pe care o contestă.

Joi, 1 Mai, 2014 - 13:27

Fostul solist al trupei Compact Leo Iorga a fost diagnosticat recent cu tumoare pe creier, la scurt timp timp după ce s-a vindecat de cancer la plămâni.

Pentru că nu se simte deloc bine și are nevoie de mai multe investigații, și-a amânat deja concertele, potrivit sursei citate.

După doi ani de luptă cu cancerul, Leo Iorga afla la începutul acestui an că s-a vindecat de cancer, însă bucuria a fost de scurtă durată. 

Subscribe to Top news