Duminică, 28 Iunie, 2020 - 10:00

«A fost o crimă în masă», a declarat comisarul Christopher Gioia într-un interviu.

La 24 iulie ultim, comisarii pompierilor din Franklin Square și districtul Munson, în apropiere de Queens, în New York, au adoptat în unanimitate o rezoluție prin care se solicită o nouă investigație asupra tuturor aspectelor din 11 septembrie și citează „dovezi copleșitoare” despre prezența explozibililor în cele trei turnuri înainte de 11 septembrie. Rezoluția afirmă că, comisarii consiliului de pompieri ai districtului «susțin pe deplin o anchetă completă din partea marelui juriu federal și urmărirea penală a tuturor crimelor legate de atentatele din 11 septembrie».

Raportul afirmă că «dovezi copleșitoare (…) explozibili puși anterior (…) au provocat distrugerea celor trei clădiri ale World Trade Center.»

Comisarul Christopher Gioia a declarat presei că „A fost un asasinat în masă, trei mii de persoane au fost asasinate cu sânge rece”. Acest număr include peste 202 pompieri și peste 500 de alți cetățeni din rândul personalului de urgență și personal de securitate și al poliției. Gioia a adăugat cu emfază că: „Nu-i vom lăsa pe frații noștri în urmă, nu îi vom uita. Ei merită dreptate și vom lupta pentru asta.”

Rezoluția departamentului pompierilor din districtul Munson nu este singura care a fost aprobată în ultimele săptămâni. În martie AE911Truth a intentat un proces federal împotriva FBI. Aceștia susțin că FBI nu a evaluat dovezile din 11 septembrie despre care aveau cunostința, din moment ce nu au fost examinați de Comisie la 11 septembrie.

Cele mai importante progrese au fost înregistrate pe 3 septembrie, odată cu publicarea studiului asupra Clădirii 7 de către Universitatea din Alaska Fairbanks.

Rezoluția, redactată și prezentată de comisarul Christopher Gioia, a fost aprobată în unanimitate de către cei cinci comisari ai orașului.

Entretien avec Laurent Guyénot - John F. Kennedy et l'État profond ...

În ceea ce urmează, să citim un extras din rezultatele investigației riguroase și interesante pe care cercetătorul francez Laurent Guyénot, inginerul Școlii Naționale de Înaltă Tehnologie (1982), istoric medievalist (doctor în Studii Medievale la Paris) a făcut-o despre tragedia din 11 septembrie. IV-Sorbona, 2009), în special acele anchete care se referă la acuzațiile aduse Mossadului israelian de a fi implicat în acest atentat terorist. Guyénot a petrecut trei ani studiind istoria profundă a Statelor Unite, țara în care a trăit timp de cinci ani.

11 septembrie: O operațiune care a fost organizată din interior sau o operațiune Mosad?

Rolul pe care l-a jucat Israel în evenimentele tragice din 11 septembrie 2001 – evenimente decisive care au conturat geopolitica secolului XXI – a fost obiectul unor controverse acide, pentru a deveni ulterior un subiect tabu în cadrul Mișcării pentru Adevăr asupra 11 septembrie (9/11 Truth Movement). Pentru că a abordat acest subiect, cercetătorul francez Thierry Meyssan a fost marginalizat, în ciuda faptului că el a fost cel care a demascat minciunile Washingtonului. Cele mai multe asociații militante, mobilizate sub sloganul «9/11 was an Inside Job» (11 septembrie a fost o operatie care s-a organizat din interior), păstrează o mare discreție în ceea ce privește elementele care dovedesc și duc la implicarea directă din serviciile secrete ale Israelului. Colegul nostru Laurent Guyénot examinează diverse date la fel de indiscutabile ca necunoscute și analizează mecanismele celor care continuă să nege dovezile.

De Laurent Guyénot

https://i1.wp.com/www.voltairenet.org/local/cache-vignettes/L390xH270/mo...

În timp ce treptat devine cunoscut rolul jucat de Israel în destabilizarea lumii după 11 septembrie 2001, se întelege mai bine ideea că o fracțiune a Likudului, ajutată de aliații săi infiltrați în aparatul de stat din SUA, sunt responsabili de operațiunea de steag fals  din 11 septembrie, așa că acest lucru devine credibil și contundent, și există inclusiv exista unele persoane care au avut curajul să denunțe public acest lucru. Unul dintre aceștia a fost Francesco Cossiga, președintele Italiei între 1985 și 1992, care a declarat, pe 30 noiembrie 2007, în ziarul Corriere della Sera: „Vor să credem că Bin Laden a mărturisit că este autorul atacului din 11 septembrie 2001 privind turnurile gemene din New York – în ciuda faptului că serviciile de informații americane si europene știau foarte bine că atacul dezastruos a fost planificat și executat de CIA și Mossad pentru a acuza țările arabe de terorism și pentru a putea ataca Irakul și Afganistanul. » [1]

The Realist Report – Dr. Alan Sabrosky | Al-Ayham Saleh Aggregator

Alan Sabrosky, fost profesor la Colegiul Superior de Război al Armatei SUA și al Academiei Militare SUA, nu a ezitat nicio clipă să-și proclame convingerea că 11 septembrie este o „operațiune clasică orchestrată Mosad”, operațiune realizată cu complicitate cu guvernului american.

Vocea lui Alan Sabrosky sună, reverberează și se transmite puternic în cercurile veteranilor armatei americane, care sunt bolnavi de războaiele infame în care sunt implicați și trebuie să le ducă la bun sfârșit, toate din cauza unei minciuni, minciuna din 11 septembrie sau cum au fost și minciunile armelor de distrugere în masă ale lui Saddam Hussein, adică minciuni și mai multe minciuni. [2]

Argumentele în favoarea ipotezei implicării Mosad nu se datorează reputației [propagandei de care se bucură] ca cel mai „puternic” serviciu secret din lume, ci mai degrabă unui raport al Statelor Unite în sine. U.S. Army School for Advanced Military Studies – Scoala de Înalte Studii Militare ale SUA – (citat de Washington Times cu puțin înainte de 11 septembrie), care descrie Mosad-ul ca fiind „cinic, furios, nemilos și viclean. Capabil să efectueze un atac împotriva acelorași forțe americane și să-l deghizeze ca faptă comisă de palestinieni / arabi «. [3]

Implicarea Mosad-ului, împreună cu alte unități de elită israeliene, sunt reale și evidente dintr-o serie de evenimente puțin cunoscute.

Cartea în format digital a autorului Hicham Hamza, „Israel și 11 septembrie: Marele Tabu” (2013) compune toate fișierele, precum și alte date din raportul poliției americane care indică și pune în pericol responsabilitatea Israelului. Această investigație este scrisă cu o rigurozitate jurnalistică ireproșabilă, iar sursele cărții sunt ușor accesibile cititorului.

„Dansatorii israelieni”

Știți, de exemplu, că singurele persoane care au fost arestate în aceeași zi în legătură cu atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 sunt toți israelienii? [4] Informația a fost publicată a doua zi de jurnalistul Paulo Lima în ziarul The Record, un cotidian din Bergen County, New Jersey, informații bazate pe surse locale ale poliției americane.

Dancing Israelis on 9/11 points to the real criminals of that day: ‘Our purpose was to document the event’
Imediat după primul impact asupra Turnului de Nord, trei indivizi au fost văzuți de mai mulți martori [locuitori ai districtului] urcați pe acoperișul unei autoutilitare parcate la Liberty State Park din Jersey City, acești indivizi „sarbatoreau facând salturi de bucurie» (sărind în sus și-n jos), și au fost fotografiați cu turnurile gemene în spate arzând. Apoi și-au mutat camionul într-o altă parcare situată în Jersey City, unde alți martori i-au văzut din nou sărbătorind ostentativ [atacurile teroriste].

Poliția a lansat imediat o alertă BOLO (care trebuie să fie la vedere): „Vehicul posibil legat de atacul terorist din New York. Camionul model alb 2000 Chevrolet cu plăcuța de înmatriculare din New Jersey și logo-ul Urban Moving Systems pe spatele camionului, care a fost văzut la Liberty State Park, Jersey City, NJ, la momentul primului impact al avionului împotriva Turnurilor Gemene ale WTC (World Trade Center). Trei persoane din autoutilitară au fost văzute sărbătorind și bucurându-se după impactul inițial și explozia care a urmat». [5].

Sivan Kurzberg

Camionul a fost interceptat și reținut de poliție câteva ore mai târziu, la bord se aflau cinci tineri israelieni: Sivan și Paul Kurzberg, Yaron Shmuel, Oded Ellner și Omer Marmari. Forțat să iasă din vehicul fizic și obligat să stea la pământ, șoferul Sivan Kurzberg (foto) a lansat apoi această enigmatică frază: „Suntem israelieni. Nu suntem problema ta. Problemele tale sunt problemele noastre. Palestinienii sunt problema.» [6].

Sursele poliției care au furnizat informații și alte detalii jurnalistului Paulo Lima au fost convinse de implicarea acestor israelieni în atacurile care au avut loc dimineața împotriva Turnurilor Gemene: „Aveau hărți ale orașului în dubă și unde marcau câteva puncte. important. Parcă știau tot ce avea să se întâmple … au dat impresia că erau conștienți de evenimentele de pe vremea când se aflau în Parcul de stat Liberty ». [7]

Informațiile publicate de ziarul The Record, informații confirmate de raportul poliției, au fost preluate de site-uri de investigații precum Raportul Wayne Madsen (14 septembrie 2005) și Counterpunch (7 februarie 2007). Această informație a fost folosită și de unii mass-media, dar într-un mod care și-a minimalizat importanța: New York Times (21 noiembrie 2001) a omis să menționeze naționalitatea persoanelor arestate, la fel ca și canalul  Fox News  și Agenția de știri Associated Press Deși ziarul Washington Post (23 noiembrie 2001) spunea că erau israelieni, nu a menționat nimic despre cunoștințele [sau implicațiile] pe care acești israelieni le aveau despre evenimentele tragice. În schimb, revista The Forward (15 martie 2002), o publicație a comunității evreiești din New York, a dezvăluit, citând o sursă de informații americane fără nume, că compania în mișcare Urban Moving Systems era acoperirea antenă a Mosad (fapt care nu l-a împiedicat să primească un împrumut federal în valoare de 498.750 de dolari), după cum reiese din evidențele și dosarele taxei și ale tezaurului american. [9]

FBI a dispus o anchetă în acest caz, o anchetă care a fost capturată într-un raport de 579 de pagini, o anchetă parțial declasificată în 2005 … Jurnalistul independent Hisham Hamza – care analizează detaliat acest raport în cartea sa Israel și 11 septembrie: «Un mare Taboo (publicat în franceză) -, demonstrează într-un mod convingător și copleșitor, cu o serie de elemente, implicarea serviciilor secrete israeliene în atacurile din 11 septembrie 2001. În primul rând, fotografiile pe care acești tineri le-au făcut, israelienii arată atitudini de sărbătoare și bucurie în fața Turnului de Nord în flăcări: „Sunt fericiți și zâmbitori, se îmbrățișează și își sprijină mâinile unul pe celălalt”.

Pentru a explica acest comportament, suspecții israelieni au spus [poliției] că sunt pur și simplu încântați să știe că „de acum Statele Unite vor trebui să ia măsuri drastice de combatere a terorismului în lume” … Un martor a văzut acești tineri deja poziționați la 8:00 dimineața, adică cu mult înainte ca primul avion să se ciocnească cu primul turn, făcând fotografii la doar cinci minute de la primul accident de avion cu turnul, fapt confirmat prin verificarea conținutului camerelor și fotografiilor lor.

În cele din urmă, „un câine polițist, antrenat pentru detectarea explozivilor, a dat un rezultat pozitiv al prezenței urmelor de substanțe explozive în vehiculul israelian”. [10]

Omer Marmari, Oded Ellner și Yaron Shmuel, trei dintre cei cinci „dansatori israelieni” au fost invitați să depună mărturie la o emisiune TV ebraică atunci când s-au întors în Israel în noiembrie 2001. Negândind apartenența la Mosad, unul dintre ei a spus cu sinceritate: „ obiectivul a fost înregistrarea evenimentului »

Dacă israelienii nu ar fi fost reținuți la apus, această poveste s-ar fi transformat probabil în ceva senzațional și ar fi fost publicată în primele pagini ale ziarelor americane cu titlul: The Dancing Arabs (adică direct acuzatoare) către arabi de la atacurile din 11 septembrie 2001. În schimb, povestea a fost transmisă în tăcere și nu a fost vehiculată în mod confidențial sub titlul The Israelis dance, sau The highfivers.

Ehud Barak, fost șef al informațiilor militare israeliene (Sayeret Matkal) a fost prim-ministru al Israelului între iulie 1999 și martie 2001. Înlocuit de Ariel Sharon, s-a mutat apoi în Statele Unite, în calitate de consultant la Electronic Data Systems și la SCP Partners, o companie din față [acoperire] Mosad specializată în probleme de securitate care, împreună cu partenerii săi din Holdings Metallurg și Advanced Metallurgical, aveau capacitatea de a produce  nano-termita. SCP Partners avea un birou la doar 10 kilometri de compania în mișcare Urban Moving Systems. La doar o oră după dezintegrarea turnurilor, Ehud Barak apare pe ecranele canalului  BBC Mundo pentru a-l evidenția pe Bin Laden drept principalul suspect (Bollyn, Rezolvarea 9/11, paginile 278-280).

200 spioni experți în explozivi

Puțini oameni, chiar și printre cercetătorii asociației americane 9/11 Truthers, au cunoscut această poveste a „dansatorilor israelieni” (încă așteptăm, de exemplu, asociația franceză Reopen 9/11 să vorbească despre această poveste pe site-ul său francez , deși sunt puternici în această privință – se tem că vor fi acuzați că sunt antisemiti, cu toate acestea, ceva care nu are nicio legătură cu subiectul din 11/11 -). Puțini oameni știu, de asemenea, că la momentul atacurilor din 11 septembrie 2001, poliția federală americană era foarte ocupată să demonteze cea mai mare rețea de spionaj israeliană identificată și funcționând pe solul american.

În martie 2001, National Counter Intelligence Center  (NCIX) a postat acest mesaj pe site-ul său web: „În ultimele șase săptămâni, angajații oficiilor federale situate în diferite părți ale Statelor Unite au raportat o activitate suspectă legată de persoane fizice. care se prezintă ca fiind studenți străini care vând sau sunt responsabili de livrarea operelor de artă ». NCIC indică faptul că acești oameni sunt cetățeni ai Israelului, „au apărut și la casele private ale oficialilor federali, cu pretextul vânzării de obiecte de artă”. [unsprezece]

Apoi, mai târziu în vară, Agenția de aplicare a drogurilor Drug Enforcement Agency (DEA), după ce a fost hărțuită de un număr mare de astfel de incidente, a elaborat un raport care a fost parțial publicat de ziarul Washington Post pe 23 noiembrie 2001 și de ziarul francez Le Monde la 14 martie 2002, înainte ca raportul respectiv să fie complet accesibil, în integralitatea sa, de revista franceză Intelligence Online. Acest raport ne spune că 140 de israelieni [spionii] au fost reținuți [în SUA] din martie 2001. Vârstele lor sunt între anii 20 și 30, acești [spioni] sunt organizați în echipe de 4 până la 8 membri, acești agenți vizitați cel puțin „36 de departamente sensibile ale Departamentului Apărării. Mulți dintre ei au fost identificați ca membri ai Mosad și Aman  (informații militare israeliene), iar șase dintre ei [spionii] aveau în posesie telefoane mobile care au fost cumpărate [plătite] de un fost vice-consul israelian care lucra în Statele Unite. După 11 septembrie 2001, alți șaizeci de spioni israelieni au fost prinși, totalizând 200 de spioni israelieni reținuți de Statele Unite. Până la urmă, toți au fost eliberați. Raportul DEA a ajuns la concluzia că „comportamentul și conduita acestor persoane […] ne face să credem că acțiunile lor au legătură cu o sarcină de culegere de date sau informații despre anumite informații”. [12] Dar natura exactă a acestor informații colectate nu este cunoscută.

Michael Chertoff, cetățean israeliano-american, fiul unui rabin ortodox și fondator al Mosad. Michael Chertoff a condus Divizia penală a Departamentului de Justiție al SUA [2001] în administrația Bush] și, cu această acuzație, cea mai mare, a fost responsabil pentru păstrarea și distrugerea tuturor probelor cu privire la 11 septembrie 2001 – acestea sunt înregistrările. de la camerele de securitate din jurul clădirii Pentagon sau în ceea ce privește grinzile de oțel din World Trade Center [adică, dacă grinzile de oțel WTC ar fi fost păstrate după distrugerea lor, s-ar fi putut ști științific dacă acestea au avut tăiat de acțiunea termitei, exploziv pentru demolarea clădirilor]. De asemenea, datorită lui, „dansatorii israelieni” au reușit să părăsească SUA fără alte acuzații și discret. În 2003, a fost numit în fruntea noului Departament de Securitate Internă,  Department of Homeland Security, organismul însărcinat cu combaterea terorismului pe pământul american, deoarece îi permite să controleze în același timp disidența internă [proteste și cetățenii care susțin că Constituția a fost respectată], pe de altă parte, restricționează accesul la arhiva de stat din 11 septembrie tuturor curioșilor care se întreabă despre lucrurile anormale și inexplicabile care s-au întâmplat la acea dată datorită legii privind informațiile de securitate sensibile.

Potrivit raportului DEA, „Orașul Hollywood din Florida [aveți grijă să nu-l confundați cu Hollywoodul, orașul de film din California] pare să fie punctul focal și atracția acestor agenți” [13]. De fapt, mai mult de treizeci dintre acești spioni studenți israelieni arestați cu puțin înainte de 11 septembrie 2001 locuiau în Hollywood sau în apropierea acestui oraș din Florida, destul de ciudat în aceeași locație unde se adunaseră 15 dintre cei 19 suspecti și viitori piratieri pirați.

Avioanele islamice care s-au prăbușit în Turnurile Gemene (9 israelieni locuiau la Hollywood și 6 foarte aproape de acest oraș). Unul dintre ei, pe nume Hanan Serfaty al cărui cont bancar tranzitează cel puțin 100.000 de dolari în trei luni, închiriase două apartamente în Hollywood, unul foarte aproape de apartamentul închiriat de Mohamed Atta și de pe cutia poștală de la oficiul poștal din oraș. Nu uitați că Mohammed Atta a fost prezentat de Washington ca fiind liderul bandei de pirați aerieni sinucigași, care s-au aruncat în aer în Turnurile Gemene.

Întrebarea este: care este relația dintre acești „spioni israelieni” și „teroriștii islamici?”.

11-September: "It's on the air that I live, that I learn, that I ...

Conform explicației răspândite în suferință de mass-media aliniate cu versiunea oficială a Washingtonului, aceasta a spus că primii nu au avut decât să vegheze asupra celui de-al doilea. Să ascultăm, de exemplu, cunoscutul jurnalist francez David Pujadas [jurnalistul din Franța pe care guvernul îl promovează întotdeauna în prima linie în lupta mass-media]. Ofertând la emisiunea de știri din 5 martie 2002 pe canalul de televiziune de stat France 2, când comentează informațiile publicate de Intelligence Online, acesta spune: „Din nou, este vorba despre Israel, dar în ceea ce privește Afganistanul, acest caz de spionaj care a supărat: o rețea israeliană a fost desființată în Statele Unite, mai exact în Florida: una dintre misiunile sale ar fi fost să urmărească oamenii din Al Qaida (aceasta a fost înainte de 11 septembrie). Unele surse merg mai departe: afirmând că Mosad nu ar fi furnizat toate informațiile pe care le deținea».

Această explicație eufemistică [14] este un bun exemplu de control al daunelor (controlarea daunelor presei, adică încercarea de a contracara informatorul colaborator al lui Mossad, care s-a infiltrat în rezistența palestiniană și în Hezbollahul libanez din 1983. El se află în prezent în închisoare în Liban. Să reamintim că Mohamed Atta din Florida  [cel care a studiat ca pilot] a fost unul fals, adevăratul Mohamed Atta, care a telefonat tatălui său în ziua următoare atacurilor (după cum a confirmat Ziad al-Jarrah la revista germană Bild am Sonntag la sfârșitul anului 2002), este descris de familia sa drept rezervat, evlavios, evitând femeile și temându-se să călătorească cu avionul.

Pașaportul îi fusese furat în 1999, în timp ce studia arhitectura la Hamburg [Germania]. Falsul Mohamed Atta din Florida trăia cu un stripper, mânca carne de porc, îi plăcea luxul și mașinile sport, cazinourile și cocaină. După cum a raportat ziarul South Florida Sentinel din 16 septembrie 2001 (sub titlul: „Acțiunile suspecților nu se adaugă”), informații confirmate de multe ziare regional [SUA], că Atta este un băiat notoriu, dependent de droguri și plătește serviciile mai multor prostituate pe săptămână. Cu câteva zile înainte de atacurile din 11 septembrie 2001, falsul Atta și alți patru pirați sinucigași aveau un comportament similar, oarecum incompatibil cu comportamentul fanaticilor religioși islamici care se pregătesc să se omoare. [15] [1] A se vedea: Articolul original în italiană: «Demystifying 9/11: Israel and Tactics of Mistake», («Demystifying 9/11: Israel and tactica de eroare »).

Duminică, 28 Iunie, 2020 - 00:00
„Banii nu aduc fericirea, dar fiecare vrea să se convingă de asta pe cont propriu.”

1.”Niciodată în viaţă n-am învăţat ceva de la o persoană care a fost de acord cu mine.”

Dudley Field Malone, avocat american

2. „La ce lucrez acum? Îmi pregătesc remarcile spontane.”

Winston Churchill (1874-1965), prim-ministru englez

3. „Este mult mai uşor să te lupţi pentru nişte principii decât să trăieşti după ele.”

Alfred Adler (1870-1937), doctor şi psiholog austriac

4. „Ca să vinzi un lucru, spune-i unei femei că e un chilipir, iar unui bărbat - că poate fi returnat.”

Earl Wilson (1907-1987), jurnalist american

Sâmbătă, 27 Iunie, 2020 - 08:25

Cazul falsificatorului arestat recent a determinat referințe ale BNR în raportul său la această categorie de infracțiuni.

Falsurile de bancnote româneşti expertizate la BNR au totalizat 3.507 bucăţi, în anul 2019, în scădere cu 41% faţă de 2018, bancnota cu cel mai mare număr de falsuri înregistrate fiind cea de 100 lei, potrivit raportului anual al Băncii Naţionale a României.

Joi, 25 Iunie, 2020 - 16:03
Mugur Isărescu a activat ca persoană de sprijin/sursă în perioada 1979-1989

Curtea de Apel Bucureşti a dat publicităţii joi cererea prin care CNSAS solicită judecătorilor să constate calitatea de colaborator al Securităţii în cazul guvernatorului BNR Mugur Isărescu

CNSAS susţine că guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a activat ca informator în perioada 1979-1989, furnizând fostei Securităţi informaţii prin care se denunţau activităţi potrivnice regimului totalitar comunist, precum comentarii negative la adresa nivelului de trai din România.

Marţi, 23 Iunie, 2020 - 16:49

Grupul Intact va lua cea mai mare „felie” din ”campania de informare” prin intermediul căreia Guvernul sprijină presa: peste 3,3 milioane de euro pe durata celor patru luni de campanie. Banii vor ajunge la  Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Radio ZU, dar și la Jurnalul Național și la site-urile grupului.

Toată presa locală, cea mai afectată de criză, primește mai puțini bani în total (600.000 de euro) decât Antena 3 SA (631.154 euro).
Grupul Pro TV (TV plus online) are în jur de 1,8 milioane.

Duminică, 21 Iunie, 2020 - 10:00
01.09.2020-01.02.2021

Fuzionarea I.G.P.R.- Politia Romna cu I.G.P.F.- Politia de Frontiera si I.G.I.- Inspectoratul Genera pentru Imigrari intr-o singura institutie sub denumirea de P.R.- Politia Romana asa cum exista in toate tarile U.E.;
Caracteristicile operative asemanatoare ale celor trei entitati si necesitatea exploatarii in comun a unei singure baze de date operative, impune, pentru o functionare eficienta a sistemului de ordine si siguranta publica, necesitatea ca acestea sa aiba un management operativ comun.
Organigrama de functionare trebuie conceputa si proiectata pe doi piloni ai activitatilor de baza (daca se adopta forma centralizata de gestionare a resurselor umane, la nivelul ministerului) si anume:
I. Diviziunea Operationala a Politiei Romane cu urmatoarea componenta:
1. – Unitatea Centrala de Informatii cu doua componente;
a). – Biroul national de culegere a informatiilor judiciare:
– sectiunea de coordonare
– sectiunea de gestionare a informatiilor teritotiale
– sectiunea de gestionare a informatiilor la nivel central
– sectiunea operatiuni informative speciale
b). – Unitatea centrala de analiza a informatiilor;
– sectiunea de analiza operationala
– sectiunea de analiza strategica
– sectiunea de monitorizare si sprijin
2. – Directia Politiei Judiciare cu patru structuri;
a). – Serviciul coordonare si sprijin tehnic operativ cu patru componente;
– centrul de cooperare poliţienească internaţională
– cazier judiciar, statistică şi evidenţă operativă
– arme, explozivi şi substanţe periculoase
b). – Brigada de C.C.O.A cu doua sectiuni;
– sectiunea antidog
– sectiunea de combatere a crimei organizate
c). – Serviciul central specializat in combaterea criminalitatii judiciare comise cu violenta cu trei domenii de actiune;
– tehnici si proceduri pentru combaterea infractiunilor contra persoanei;
– tehnici si proceduri pentru combaterea infractiunilor contra patrimonoului;
– evidenta si proceduri pentru prinderea urmaritilor.
d). – Serviciul central specializat in combaterea criminalitatii economice si informatice cu cinci domenii de actiune;
– tehnici si proceduri pentru combaterea infractiunilor referitoare la regimul vamal si la tranzactii intracomunitare;
– tehnici si proceduri pentru combaterea infractiunilor privind utilizarea fondurilor publice si a activelor statului;
– tehnici si proceduri pentru combaterea infractiunilor specifice sistemelor, bancar, de asigurari si valutar si altor institutii(organizatii) financiare;
– tehnici si proceduri pentru combaterea infractiunilor referitoare la spalarea banilor, regimul cazinourilor si casele de amanet;
– tehnici si proceduri pentru combaterea infractiunilor referitoare la
evaziunea fiscala si proprietatea intelectuala.
3. – Directia Politiei de Ordine si Siguranta Publica trebuie sa cuprinda:
a). – Serviciul coordonare si sprijin tehnic operativ;
– cooperare interinstitutionala
– implementare concepte si practici europene
– regim contraventii
b). – Serviciul independent de Ordine Publica cu trei domenii de actiune;
– proceduri pentru mediul urban
– proceduri pentru mediul rural
– sisteme de securitate

Miercuri, 17 Iunie, 2020 - 07:21

 

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a semnat Ordinul comun pentru aprobarea Regulamentelor privind stabilirea masurilor specifice de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2, in centre comerciale in care isi desfasoara activitatea mai multi operatori economici, de tip mall, in salile de pariuri sportive, precum si pentru locatiile in care se desfasoara activitatea de jocuri de noroc.

Marţi, 16 Iunie, 2020 - 00:00

În analiza de astăzi vom face cunoștință cu o
organizație mai puțin cunoscută, dar extrem de
violentă și extrem de activă în Statele Unite.
Spun mai puțin cunoscută pentru că ea nu a fost
prezentată marelui public din România. ANTIFA
(Anti-Fascist Action) este o organizație care provine
din cele mai tenebroase și cele mai adânci păcate ale
comunismului revoluționar al anilor '20-'30 din
secolul trecut.
 

ANTIFA, germenii violenței fasciste și comuniste
Este o organizație internaționalistă care își are
rădăcinile într-o ideologie nihilistă, teroristă și,
desigur, o ideologie criminală. În ANTIFA, deși
numele definește această organizație ca fiind antifascistă,
întâlnim atât germenii violenței fasciste, cât
și germenii violenței comuniste, unite într-un singur
scop: distrugerea oricărei entități statale, ordini
constituționale și distrugerea ordinii sociale.
ANTIFA reprezintă astăzi ceea ce acum mai bine de
100 de ani nihiliștii ruși sau cei germani reprezentau
pentru libertatea constituțională, democrația socială
și disciplina statală construită în lumea post
westphaliană.
În SUA, ANTIFA reprezintă probabil cea mai
completă îngemănare între comunism și fascism,
între terorismul intern social și nihilismul criminal pe
care cultura vest-europeană putea să o creeze. Numai
acum câteva zile în Portland, Oregon, ANTIFA a dat
naștere uneia din cele mai violente și uluitoare
manifestații. Exemplul dat de participanții la această
primitivă manifestare a fost distrugerea principalelor
simboluri ale statului american, inclusiv al unui
centru de recrutare pentru soldații din Marină.
Organizația aceasta este practic reprezentanta de vârf
a mai multor organizații nihiliste și violente cum ar
fi Black Live Matter (BLM), cum ar fi mișcările de
stânga împotriva celebrei organizații rasiste KKK,
precum și, desigur, minusculele grupuri socialistanarhiste
pe care fostul partid comunist american le
finanța cu bani sovietici.

Sâmbătă, 13 Iunie, 2020 - 00:00
Scrisoare aproape deschisă:

Dragul meu, fost prieten,

De 6 luni ești șeful de cabinet al ministrului Afacerilor Interne, cel care s-a făcut remarcat prin multe gafe si care trebuia demis de mult.

Mii de polițiști si pensionari militari si-au pus speranțele în tine, crezând ca odată ajuns acolo vei reforma ministerul și vei face dreptate pentru toți.

S-au înșelat amarnic, acel Cattani de Romania e doar o poveste, scrijelită de un fost polițist într o carte care s-a vândut bine. Naivii nu știu dedesubturile.

Vineri, 12 Iunie, 2020 - 18:22
Decizie a controversatului judecător Corneliu Ioan Moldovan, internat ulterior la Psihiatrie

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a admis vineri, 12 iunie, contestația împotriva deciziei de confiscare de la omul de afaceri Puiu Popoviciu a celor 224 de hectare de teren din Băneasa. Pe terenul confiscat de stat sunt construite IKEA, Mall Băneasa, Ambasada SUA. Decizia ÎCCJ vine la o lună după ce un alt complet de la ÎCCJ a respins o contestaţie împotriva aceleiaşi confiscări. Dosarul a fost trimis pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti.

Luni, 8 Iunie, 2020 - 00:00

De o tinerețe frumoasă au parte mulți, însă de o bătrânețe frumoasă – prea puțini. Zilele trecute, o ființă tânără m-a întrebat cum e să fiu bătrână. Recunosc că m-am pierdut puțin cu firea, deoarece eu nu mă consideram a fi bătrână. Văzându-mi reacția, ființa s-a zăpăcit, de aceea i-am spus că întrebarea ei este interesantă, că mă voi gândi la ea și că în curând îi voi răspunde.

Duminică, 7 Iunie, 2020 - 17:13

Cunoaștem stațiile. Știm, de asemenea, stațiile dureroase ale calvarului maghiar din Sátoraljaújhely.

Totuși mergem din nou pe Calea Crucii. Căutăm remediu, confort, speranță și încurajare. Știm că îl putem obține doar la sfârșitul Căii. Numai aici și așa putem să ne ridicăm deasupra durerii.

Trebuie să urcăm într-un loc unde totul este luminat și totul are sens. Urcăm într-un loc unde putem vedea viitorul. De aceea suntem astăzi aici.

Pentru unguri, orizontul istoriei se află la o înălțime milenară. De la această înălțime puteți privi în jur, de la această înălțime puteți vedea departe.

Kassa în dreapta, Szatmárnémeti în cealaltă parte, în spatele nostru Munkács.

Dacă nu privim cu ochii, ci cu inimile noastre, putem vedea și mai departe. Înapoi, la începutul timpului.

Vedem sute de triburi rătăcitoare ale marii stepe dispărând și pieri în praful istoriei. Vedem că noi maghiarii nu au dispărut și nici nu am pierit, ci ne-am stabilit patria în inelul popoarelor latine, germanice și slave, păstrându-ne calitatea unică. Ne-am deschis inimile către creștinism, am auzit cuvântul lui Dumnezeu, am ascultat-o ​​și am făcut din el statul nostru. După cum este scris, „Amintiți-vă că toți oamenii se nasc în aceeași stare și că nimic nu vă ridică în sus, doar smerenia și nimic nu vă trage în jos, numai mândria și ura” Țara noastră stă pe această temelie până în zilele noastre.

Ne-am ferit de atacurile imperiilor occidentale, una după alta. Recuperați din loviturile devastatoare ale păgânilor din est. Am făcut ceea ce nu au putut alte popoare ale stepei. Ne-am luptat, ne-am organizat, ne-am adaptat și ne-am păstrat locul în Europa.

Timp de patru sute de ani, echivalentul timpului a patru trianoni, Ungaria a fost un stat puternic și independent.

Apoi, timp de trei sute de ani, timp de trei Trianoni, am luptat împotriva Imperiului Otoman. În adâncime, pe Balcani, apoi la capetele noastre sudice și, în sfârșit, în inima bazinului carpatic. Și deși Buda a fost în mâinile turcești pentru o perioadă de unu și jumătate Trianons, nu au putut să meargă prin noi.

Apoi, după două sute de ani, două trianone de răscoale eșuate și lupte pentru libertate, am intrat pe poarta secolului XX ca națiune parteneră a unui mare imperiu european.

Doamnelor si domnilor!

Deși sute de mii de maghiari au căzut pe câmpurile de luptă de-a lungul secolelor, întreaga lume a putut vedea că nici glonțul și nici sabia nu pot rupe națiunea maghiară. Chiar dacă suntem doborâți, ne ridicăm din nou și din nou.

Tocmai am venit lângă Piața Mamelor Maghiare. În calvarul maghiar, femeile au un loc special. Acest lucru este corect pentru că femeile au compensat întotdeauna pierderile noastre.

Uneori dădeau soldaților să apere națiunea, alteori dădeau armate de meșteri construitori ai națiunii în țară. Au dat mereu ceea ce aveam nevoie. Datorim femeilor noastre că arta supraviețuirii și construirea națiunii se află în genele noastre. Le datorăm că suntem campionii europeni ai supraviețuirii. Slavă femeilor maghiare!

Dragi comemoratori!

Nu am devenit o provincie germană, nici un vilayet turc și nici o republică sovietică.

Dovezile de neșters, bisericile și catedralele, orașele și piețele orașului sunt încă astăzi peste tot. Aceștia proclamă că noi maghiarii suntem o națiune mare, care creează cultură și organizează statul.

Dragi comemoratori!

Sâmbătă, 6 Iunie, 2020 - 00:00

                Amintirile foştilor deţinuţi politici. Mai interesează pe cineva aşa ceva în zilele noastre? Foşti deţinuţi politici? Ceauşescu, anii  1980, Securitatea, Aiud? Câţi dintre cetăţenii societăţii de azi au cunoştinţe  reale despre acea perioadă în care am trăit înainte de 1990- circa douăzeci de milioane de oameni- încercând să supravieţuim?! (Szocs Geza)

Joi, 4 Iunie, 2020 - 11:42
Marele pictor a încetat din viață la 84 ani

MIREL ZAMFIRESCU , profesor la Academia de Arte, l-a trimis studenţilor săi din anul V, promoţia 1995, publicat în revista Observator cultural din 13 decembrie 2019:

Sâmbătă, 23 Mai, 2020 - 14:21
Discursul la Conferința internațională organizată de Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului

Dacă vrem să înțelegem cum va arăta lumea după pandemie ar trebui mai întâi să înțelegem prezentul pe care-l trăim și să învățăm din lecțiile trecutului apropiat.

Ultimele luni au evidențiat două aspecte majore cu caracter pozitiv: responsabilitatea personală a oamenilor care, indiferent de regimul politic, calitatea administrației, gradul de dezvoltare economică și socială și convingerile religioase, au dovedit o înaltă responsabilitate civică, și modul în care progresul în tehnologia comunicării poate fi util în cazul unei pandemii.

În același timp, s-a putut vedea mediocritatea liderilor politici, ineficiența sistemului economico-financiar bazat pe obținerea profitului, în rezolvarea problemelor de sănătate publică, limitele științelor medicale, ale științei în general, precum și riscurile unor tehnologii scăpate de sub control. Două basme care ne-au însoțit copilăria, cel al Împăratului fără haine și cel al Ucenicului vrăjitor, par a fi transpuse în realitatea zilelor noastre.

Privind retrospectiv, primele două decenii ale secolului XXI, vedem că omenirea a trecut prin două crize: criza globalizării terorismului, începând cu 11 septembrie 2001 și criza financiară din 2004-2009. După fiecare din aceste crize s-a spus, cum se spune și în actuala criză, că  ”lumea nu va mai fi la fel”. Dar experiența postcriză a arătat că lumea a rămas aceeași, iar, în timp, lucrurile chiar s-au înrăutățit. Acțiunile represive după atentatul din 11 septembrie nu au pus capăt terorismului; din contră, mișcările teroriste s-au intensificat, pentru că soluțiile s-au rezumat la intervenții militare externe și la intensificarea măsurilor de securitate pe plan intern și nu la un efort general pentru  crearea unei culturi a păcii.

Efectele dezastruoase ale crizei economice din 2004-2009, provocată de politicile bancare nesăbuite nu au fost suportate de bănci și de sistemul financiar bancar care a jucat un rol esențial în propagarea sa. Agențiile de rating nu au fost decredibilizate și învinuite iar sistemul existent a continuat neperturbat, creând astfel premisele unor crize similare în viitor. Cetățenii trădați de administrație au fost cei care au avut de suferit, fiind obligați să suporte costurile crizei.

 

Mediul academic: antrenor și arbitru al jocului politic

Complexul militar-industrial, leadershipul – politic, sistemul financiar s-au dovedit incapabile de a face față acestor crize. Nu ne putem aștepta să o poată face astăzi.

Când Marea Criză Economică din 1929 a lovit lumea, Albert Einstein comenta că o criză nu poate fi soluționată de către cei care au cauzat-o. De aceea sunt convins că atât timp cât politica și administrația sunt dominate de mediocritate și populism, iar mediul economic este axat strict pe maximizarea profitului, îi revine mediului academic obligația de a formula o strategie care să protejeze omenirea, cetățenii și democrația deopotrivă și să controleze cum progresul tehnologic și cercetarea biomedicală pot asigura binele limitând efectele negative. Guvernele actuale, obsedate de respectarea reglementărilor de prevenire a răspândirii virusului și de restricțiile bugetare, văd copacii, dar nu mai văd Pădurea. A venit vremea ca mediul academic și oamenii de știință să se angreneze într-o dezbatere asupra viitorului societății umane. Într-o lume a globalizării, când principalii actori sociali sunt interesați doar de atingerea unor țeluri care corespund propriilor interese, singura voce critică este cea a mediului academic, care poate fundamenta o analiză capabilă să abordeze problemele economice, sociale, culturale, educaționale, morale în conexiunea lor.

Avem astăzi responsabilitatea de a lucra împreună pentru binele comun, în virtutea răspunderii sociale imediate de a preveni abuzurile care se pot petrece ca rezultat al stării de urgență sub care se află cea mai mare parte a lumii. Aș vrea să fiu bine înțeles. Nu am în vedere implicarea directă în politică. Momentul 1989-1990, când elitele intelectuale din Europa de Est au mobilizat milioane de oameni care au pus capăt regimurilor dictatoriale și Războiului Rece a rămas unic în istorie. În opinia mea, fenomenul popoarelor eliberate care au ales rectori de universități, scriitori, filozofi și savanți ca primii șefi de stat și guvern democrați nu se mai poate repeta în secolul actual.

În contextul actual al manipulării opiniei publice de grupuri financiare, vizibile sau oculte, și degradării climatului social, reprezentanții de vârf ai mediului academic contemporan nu pot fi jucători, dar sunt chemați să fie antrenori și arbitri ai jocului politic.

Joi, 14 Mai, 2020 - 09:07

Legea cu măsurile care se pot lua în timpul Stării de Alertă după 15 mai a trecut miercuri seară de votul final din Parlament, cu 267 de voturi pentru, 26 de voturi contra și 5 abțineri în Camera Deputaților, for decizional. Legea o să intre în vigoare la 3 zile după ce apare în Monitorul Oficial.Legea oferă cadrul legal, măsurile efective urmând să fie luate de Guvern.

Cele 20 de prevederi ale legii:

Marţi, 12 Mai, 2020 - 13:11

Facebook si Youtube blocheaza accesul  la cutremuratorul documentar “Plandemia” / “Pandemia planificata”, despre dedesubturile pandemiei de COVID-19. Marturiile biochimistei Judy Mikovits, care a contribuit la intelegerea HIV si care a aruncat in aer industria Big Pharma prin cartea “Flagelul coruptiei”. Medicii demasca lucratura legata de isteria coronavirusului 

Sâmbătă, 9 Mai, 2020 - 13:33
Cetatenii sunt invitati sa faca observatii si propuneri proiectului lansat in dezbatere publica de catre Institutul National de Sănătate Publică referitor la masurile coercitive care vor fi dispuse incepand cu data de 15 mai la adresa de mail: propuneri.r

Institutul National de Sănătate Publică a postat în transparență decizională propunerea privind  setul de măsuri de relaxare care vor fi aplicate după ridicarea stării de urgență.

Toate observațiile și propunerile celor interesați pot fi transmise la adresa de mail propuneri.relaxare@ms.ro

Miercuri, 6 Mai, 2020 - 11:29

Formularul de declarație pe proprie răspundere a fost modificat, pentru a fi pus în acord cu Ordonanța Militară 10, care a schimbat orele de ieșit din casă pentru persoanele de peste 65 de ani.

Noul formular se găsește pe site-ul Știri Oficiale și diferă de cel precedent doar prin nota din subsol, care precizează care sunt noile intervale orare în care persoanele de peste 65 de ani pot ieși din casă, respectiv 7.00 - 11.00 și 19.00 - 22.00.

Marţi, 5 Mai, 2020 - 19:20

Consiliul Național Maghiar din Transilvania, prin Lázló Tőkés,
președinte, și Consiliul Național Secuiesc (reprezentat legal de
Asociația Siculitas), prin Balázs Izsák, președinte, au înaintat
Înaltei Curți de Casație și Justiție un denunț penal împotriva
președintelui României, Klaus Werner Iohannis, considerând că pârâtul
se face "vinovat de comiterea infracțiunii de instigare la ură și
discriminare, prev. și ped. de art. 369 C. pen., săvârșită prin
declarația televizată din data de 29 aprilie 2020."

 

Luni, 4 Mai, 2020 - 10:14

Către Ministerul Sănătăţii

Spre ştiinţă Casa Naţională de Asigurări de Sănătate

Ref: măsuri necesare pentru continuarea activităţii cabinetelor de medicina familiei după încetarea stării de urgenţă, în contextul pandemiei COVID-19

Stimate domnule ministru Nelu Tătaru, Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie a luat la cunoştinţă despre intenţia autorităţilor române de a nu mai prelungi starea de urgenţă după data de 15 mai 2020.

Miercuri, 29 Aprilie, 2020 - 10:46

Scrisoare deschisă către: Președinția României, Guvernul României, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Sănătății, Ministerul Afacerilor Interne și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor  

Marţi, 28 Aprilie, 2020 - 08:26

Primarul Daniel Florea solicită premierului Ludovic Orban demiterea de urgenţă a preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Ciprian Ciucu.
Vă transmitem anexat scrisoarea deschisă a primarului Daniel Florea către prim-ministrul României.

*

Stimate Domnule Prim-Ministru,

Miercuri, 22 Aprilie, 2020 - 10:30

Parlamentul României
SENAT

ÎNTREBARE

Adresată: Domnului Ion-Marcel VELA, Ministrul Afacerilor Interne
De către: Senator Călin POPESCU-TĂRICEANU
Circumscripţia electorală: nr.42 Bucureşti
Grupul parlamentar: Neafiliat
Data: 21.04.2020

Obiectul întrebării: Informaţii privind exportul de cereale

Stimate Domnule Ministru,

Miercuri, 22 Aprilie, 2020 - 09:21

Instituirea stării de urgență nu înseamnă și stabilirea unei stări de impunitate față de faptele de corupție sau alte fapte penale în legătură cu achizițiile de echipamente medicale.
Comisia de la Veneția a statuat constant că „și în cele mai deosebite stări de urgență, domnia legii trebuie să prevaleze”.[1]

Marţi, 21 Aprilie, 2020 - 11:20
O viziune totalitară inacceptabilă - GCS o numește „inițiativă personală, neavizată”

În proiectul propus de Adrian Streinu Cercel apare o nouă categorie de risc, și anume 40-65 de ani. Bătrânii ar trebui să mai stea izolaţi încă 12 săptămâni. Grupul de Comunicare Strategică spune că încă nu se pune problema relaxării măsurilor.

Doctorul Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” a propus un proiect pentru perioada de după relaxarea măsurilor de distanţare socială.

Duminică, 19 Aprilie, 2020 - 10:00

Se împlinesc, anul acesta 100 de ani de la încetarea pandemiei de gripă spaniolă, considerată cea mai tragică din istorie. Printr-o stranie coincidență, tocmai anul acesta (care marchează și centenarul Tratatului de la Trianon) a izbucnit o altă pandemie, ale cărei consecințe finale nu le cunoaștem: pandemia COVID 19. Conform informațiilor oficiale, gripa spaniolă (declanșată în 1918) a infectat aproximativ 500 de milioane de oameni în întreaga lume (o treime din populația planetei) și se estimează că a provocat moartea a 50-100 de milioane de oameni. Primele focare au apărut în Europa, Statele Unite și în anumite părți din Asia, dar virusul s-a răspândit rapid pe toată planeta. În România, a produs 100.000 de victime.
Așadar, cea mai tragică pandemie din istorie este considerată a fi gripa spaniolă din perioada 1918-1920. E posibil însă ca nu gripa, ci un vaccin experimental, aplicat pe soldații SUA, să fi ucis 50-100 milioane de oameni. Vaccin care, pentru a marca eșecul experimentului, a fost denumit „gripa spaniolă”. Cel puțin așa rezultă din dosarul ultrasecret al cazului, dat publicității de Kevin Barry, Președintele Fundației First Freedoms din Statele Unite. Publicăm și noi un fragment din analiza sa, publicată în studiul intitulat „Gripa spaniolă a fost provocată de un vaccin experimental aplicat pe soldații americani?” (Did a Vaccine Experiment on U.S. Soldiers Cause the “Spanish Flu”?)
(Miron Manega.)

„Gripa spaniolă” a ucis aproximativ 50-100 de milioane de oameni, în timpul unei pandemii din anii 1918-19. Dar dacă povestea care ni s-a spus despre această pandemie nu este adevărată?
Dar dacă, în schimb, infecția ucigașă nu a fost nici gripa, nici de origine spaniolă?
Documente recent analizate dezvăluie că „gripa spaniolă” ar fi putut să fie un experiment cu vaccinuri militare, care a mers prost.
Privind retrospectiv, la aniversarea a 100 de ani de la sfârșitul primului război mondial, trebuie să cercetăm mai adânc, pentru a rezolva acest mister.
Mai multe victime decât războiul propriu-zis
Sumarul concluziilor:
Motivul pentru care tehnologia modernă nu a reușit să identifice tulpina de gripă ucigașă din această pandemie este pentru că nu gripa a fost ucigașul.
Mai mulți soldați au murit în timpul primului război mondial de această boală, decât de gloanțe.

Pandemia nu era gripă. Se estimează că 95% (sau mai mult) dintre decese au fost cauzate de pneumonie bacteriană, nu de virus gripal.

Pandemia nu era de origine spaniolă. Primele cazuri de pneumonie bacteriană din 1918 au apărut la o bază militară din Fort Riley, Kansas.
Din 21 ianuarie până în 4 iunie 1918, un vaccin experimental de meningită bacteriană, cultivat pe cai, de către Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale din New York, a fost injectat în soldații de la Fort Riley.

Sâmbătă, 18 Aprilie, 2020 - 19:24

Trei barbati si o femeie, conform Grupului de Comunicare Strategica (GCS). Victimele sunt din Sibiu, Neamt, Botosani si Mehedinti.

Deces 418 - Este un barbat de 64 de ani din Sibiu, internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu pe 7 aprilie. El a fost confirmat cu noul coronavirus pe 8 aprilie si a murit in data de 18. Pacientul avea conditii medicale pre-existente: boala cardiovasculara si hipertensiune arteriala.

Vineri, 10 Aprilie, 2020 - 00:00

  Astăzi îşi aniversează ziua de naştere! Adrian Mărkuş, Alexandru Borşan, Alin Ignat, Ciprian Cotruţă, Doina Levintza, Ene Dinga, Leondard Doroftei, Niculaie Goia ,Smaranda Georgiana Bostan, Tudor Jeleriu.

Joi, 9 Aprilie, 2020 - 12:51
„Prin 2020 o formă gravă de pneumonie se va răspândi în toată lumea...”

Rezumat

Subscribe to Document