26 octombrie 2021

Cătălin Drulă: Avem câştigător desemnat pentru A0 Nord lot 1, un sector de 17,5 km din autostrada de centură a Bucureştiului

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Contractul de proiectare şi execuţie pentru sectorul de autostradă de centură a Bucureştiului (A0) dintre Dragomireşti şi Corbeanca are un câştigător desemnat, a anunţat, vineri, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

„Avem câştigător desemnat pentru A0 Nord lot 1, un sector de 17,5 km din autostrada de centură a Bucureştiului, de la Dragomireşti până la Corbeanca. Dacă nu vor fi depuse iarăşi contestaţii (ceea ce ne dorim cu toţii), vom semna curând contractul de proiectare şi execuţie… Pe A0 Sud lot 1 şi 2, constructorul a crescut mobilizarea în ultimele săptămâni pe cei 33 de km ai sectorului (între A2 şi Bragadiru), executând lucrări consistente la fundaţiile şi elevaţiile podurilor, dar şi la terasamente sau relocări de utilităţi. Pe A0 Sud lot 3 (Bragadiru – A1), antreprenorul a depus proiectul pentru obţinerea autorizaţiei de construire. Ne aşteptăm ca ordinul de începere a lucrărilor să fie emis la începutul verii”, a transmis Cătălin Drulă, pe Facebook.