Publicat: 7 Aprilie, 2012 - 14:00

Cătălin Ivan, liderul eurodeputaților PSD, atrage atenția că premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu este cu nimic diferit de Emil Boc, din moment ce perpetuează aceeași practică a PDL, de a aloca bani către oamenii din partid și de a lansa atacuri la persoană, atunci când este lipsit de răspunsuri.
 
„Domnului Mihai Răzvan Ungureanu nu i-a trebuit mult timp să-și atribuie modul josnic de a face politică, specific PDL. În cadrul unei apariții televizate, toată lumea a văzut un premier lipsit de soluții și explicații, un premier care încerca să evite orice răspuns concret. În loc să justifice modul în care Guvernul a început să vândă pe bucăți România, acesta n-a făcut altceva decât să lanseze numeroase atacuri nefondate la persoană, demonstrând astfel că nu este cu nimic mai presus de Emil Boc. După cum am mai spus, domnul Ungureanu este doar un alt Emil Boc”, afirmă Cătălin Ivan.
 
Eurodeputatul PSD susține, de asemenea, că Mihai Răzvan Ungureanu nu este interesat de guvernare, din moment ce banii obținuți din “privatizările abuzive” sunt alocați Partidului Democrat Liberal înainte de alegeri.
 
„Am subliniat deja modul complet nedrept în care domnul Ungureanu a distribuit fondurile în județul Iași. După ce că înstrăinează resursele României pe sume derizorii, prin privatizări abuzive și făcute pe ultima sută de metri, înainte de alegeri, Primul-ministru alocă banii primiți primăriilor PDL. Este clar că domnul Ungureanu nu este interesat de guvernare, ci doar de soarta Partidului Democrat Liberal!”, susține Ivan.