Publicat: 7 Aprilie, 2014 - 18:07

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, că PSD "în frunte cu Ponta, cu Ghiţă, cu Dragnea şi cu ceilalţi corupţi" funcţionează după filosofia "Ori la puşcărie, ori la Preşedinţie!".

"PSD, în frunte cu Ponta, cu Ghiţă, cu Dragnea, cu ceilalţi corupţi din PSD funcţionează după filosofia «Ori la puşcărie, ori la Preşedinţie!». Le-a spus-o chiar domnul Ponta când a declarat că «Scapă cine poate, dacă nu vor câştiga Preşedinţia». Aşa trebuie citite ultimile producţii intelectuale de pe Facebook-ul domnului Ponta. Dânsul a vorbit săptămâna trecută către Vest, dând semnal că este împotriva sistemului şi săptămâna aceasta dimineaţa şi-a dat arama pe faţă şi a vorbit către tovarăşi din PSD spunându-le «Staţi liniştiţi, domnul Ponta veghează asupa dumneavoastră!»", a declarat Predoiu, după şedinţa BPN al PDL.

Referitor la declaraţiile premierului, conform cărora DNA se duce unde-i merge PSD-ului bine, Predoiu a declarat: Adevărul care i-a ieşi pe gură este de fapt următorul: PSD îi merge bine unde este corupţie. Asta este de fapt realitatea simplă din spatele acestor declaraţii, noua doctrină Ponta de denigrare a justiţiei, noua direcţie a PSD de a se îndrepta către Preşedinţie pentru a nu se îndrepta către puşcărie şi a salva de acolo corupţi".