Publicat: 1 Noiembrie, 2013 - 18:29
Share

Concertul de Craciun pe care celebrul Demis Roussos il va sustine in decembrie la Sala Palatului din capitala este fara doar si poate unul dintre evenimentele mult asteptate ale anului, fapt ce se reflecta si in vanzarea biletelor, Project Events anuntand ca biletele din categoria 5 au fost integral vandute.

 

Cu mai mult de o luna inaintea concertului, o categorie de bilete este deja epuizata. Este vorba despre categoria 5, la pretul de 50 de lei. In acest moment mai sunt disponibile bilete cu preturi cuprinse intre 100 si 300 de lei, in functie de zona aleasa.

Demis Roussos le promite fanilor o reprezentatie de neuitat. Celebrul artist isi va incanta admiratorii cu piese specifice sarbatorilor de iarna, colinde: „Silent Night”, „Ave Maria”, „White Christmas”, „Amazing Grace”... Din playlist nu vor lipsi nici celebrele sale hituri: „Goodbye My Lve Goodbye!”, „Dinata Dinata” sau „My Friend The Wind”!

Preturile biletelor pentru concertul din 5 decembrie sunt urmatoarele:
- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)
-50 lei (categoria 5) SOLD OUT

Biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Postale semnalizate cu Bilete.ro si online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro si EVENTIM.ro.

Concertul DEMIS ROUSSOS va avea loc pe 5 Decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.