Publicat: 6 Noiembrie, 2017 - 18:54

Cea de-a XIII-a ediţie a Campionatului Naţional de Fotbal Corporatist, Liga FIFCO s-a încheiat cu victoria Naţionalei de Fotbal Catena Racing Team în finala disputată cu echipa Ursus Cooler.  

Reprezentativa celui mai numeros şi mai titrat club polisportiv al unei companii, al cărui preşedinte este Dr. Radu George a cucerit Locul I şi titlul de campioană a celei mai puternice competiţii de gen din România, cu 48 de echipe participante, după un turneu dificil, solicitant, cu multe meciuri disputate şi cu o finală cu mari emoţii. Valoarea, perseverenţa, dăruirea şi spiritul de echipă au învins şi de data aceasta, echipa Catena Racing Team reuşind să câştige turneul după ce, la ediţia trecută s-a aflat tot pe podium (locul III).
Pe terenurile Complexului Sportiv Dinamo, cele mai valoroase echipe şi-au disputat supremaţia în ultimul act al competiţiei care a stabilit şi clasamentele finale ale Campionatului National de Fotbal Corporatist, Ligile FIFCO, UEFCO si FRSC.

    Iată clasamentul Ligii FIFCO:
     Locul I: CATENA RACING TEAM
    Locul II: Ursus Coler
Locul III: Augsburg International
Celalalte două Ligi, UEFCO şi FRSC au fost câştigate de echipele SINDICATUL ASF, respectiv CAROLI.

 

Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist este cel mai important eveniment fotbalistic organizat pentru companiile din România şi face parte din circuitul internaţional de turnee de fotbal, ca urmare a afilierii Federaţiei Române de Sport Corporatist la forul internaţional FIFCO– International Federation of Corporate Football, cu sediul în Montreal, Canada. Organizat din anul 2011 de Federaţia Română de Sport Corporatist, la acest campionat participă jucători amatori de fotbal din marile companii şi firme din România. Pe lângă cele trei centre din Bucureşti, Craiova şi Buzău, continuă să se extinda an de an. Competitia are 2 ediţii anuale primăvară (martie – iunie) şi toamnă (septembrie – noiembrie) oferind astfel angajaţilor companiilor posibilitatea de a juca fotbal în cadru organizat pe durata unui an întreg. 

Această performanţă extraordinară a reprezentativei de fotbal Catena Racing Team este o confirmare a valorii echipei cu un palmares impresionant de trofee, cupe şi medalii şi cu un campionat naţional de fotbal intern foarte valoros şi disputat, ajuns la cea de-a VI-a ediţie şi cu  aproape 20 de echipe participante. 
Felicitări echipei naţionale de fotbal Catena Racing Team pentru excepţionala performanţă realizată!