Publicat: 14 Decembrie, 2017 - 10:01
Share
La Gala Premiilor Revistei PIAȚA FINANCIARĂ 2017!

Cu ocazia celei de-a 22-a ediții a Galei Premiilor Revistei Piata Financiară, eveniment organizat de FINMEDIA și Revista ”Piața Financiară”, Catena Racing Team – cel mai titrat, perfromant și mai numeros club polisportiv al unei companii (președinte Dr. Radu George), a fost distins cu premiul “Cea mai bună companie privata in sport corporatist”.

            La gala evenimentului aşteptat an de an cu nerăbdare de comunitatea financiară şi nu numai și în cadrul căreia au fost evidențiate și recompensate realizările notabile din sectorul financiar și cel al economiei, au fost acordate o serie de premii și trofee ce au răsplătit și performanțele sportive ale reprezentanților companiilor și firmelor.

            Trofeul pentru “Cea mai bună companie privată  în sport corporatist” a fost înmânat reprezentanților Fildas și Catena Grup, toți membri ai staff-ului Catena Racing Team, majoritatea și membri fondatori, veritabili campioni, medaliați și performeri la mai multe discipline sportive:

  • Daniel Marin – Director Financiar Fildas - Catena, Vicepreședinte Catena Racing Team
  • Simona Dumitrescu – Asistent Farmacie Catena, “Campion” Catena Racing Team, Locul II la ediția 2017 a Maratonului de la Polul Nord, cea mai dificilă competiți de gen din lume
  • Daniel Ioniță - Coordonator I.T. Catena, membru consiliul director Catena Racing Team
  • Ovidiu Gorcea – Economist Financiar Fildas Trading,  membru consiliul director Catena Racing Team
               
  • Lansată oficial în urmă cu 3 ani, pe 6 septembrie 2014, cu ocazia unei curse de Mountain Bike, Catena Racing Team este o echipă polisportivă formată exclusiv din angajaţi şi colaboratori ai firmelor Fildas și Catena Group şi Tonica Group, cu toţii pasionaţi de sport şi de mişcare în aer liber. Este cel mai mare club sportiv al unei companii din România, cu peste 1.000 de membri activi în prezent. Iar cum brandul Catena înseamnă munca unei echipe cu adevărat unite, succesul în sport nu avea cum să se lase aşteptat. „La început a fost un vis, iar acum este o realitate. S-au împlinit deja 3 ani de la prima cursă MBT. Prima cursă din viaţa mea şi mai ales prima participare a membrilor clubului nostru la o competiţie. Atunci s-a născut ideea celui mai mare club corporatist cu un palmares uluitor. Sunt 3 ani de victorii, autodepăşiri, competiţii, dar mai ales de prietenie şi bună dispoziţie” – a spus Dr. Radu George, vicepreşedinte Fildas și Catena Grup şi Președinte Fondator al Catena Racing Team, proiect demarat ca o extensie a conceptului de sănătate prin sport şi de asociere a brandului Catena cu practicarea mişcării în aer liber.
  • Catena Racing Team promovează, în primul rând, valorile după care se ghidează întreaga echipă a Fildas și Catena Grup: ambiţie, respect şi o colaborare excelentă între membri pentru atingerea obiectivelor. În cei trei ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 250 de podiumuri, cu medalii aur, medalii argint şi medalii bronz, cu premii și trofee în campionatele corporatiste de fotbal și tenis de masă. În plus, pe lângă competiţiile intercluburi la care participă (și câștigă!), Catena Racing Team a inițiat ți organizat propriile campionate naționale de fotbal și handbal feminin.

           

Tag-uri Nume: