Publicat: 16 Martie, 2015 - 13:40

Este deja o traditie pentru Catena , datorita programului CATENA PENTRU ARTA, sa adune in jurul sau artisti de valoare si sa creeze o oaza de sanatate in jurul tau, redand vigoarea spiritului prin frumos, prin bucurie , prin liniste si prin umor.

Da, prin UMOR. Deoarece umorul este antrenorul  mintilor luminate si agile. Umorul creeaza buna dispozitie, dezleaga comunicarile, elibereaza inhibitiile siaduce ritmul inimilor in armonie cu ritmul natural al universului.

Pentru ca toate acestea sa fie posibile, prin indelungi cercetari si experiente de laborator, noi am creat ANDONEVRALGICUL  SAPTAMANII, pastila de grafica satirica inventata si parafata OCTAVIAN ANDRONIC.

Cu ironie fina , cazuistica in actualitate si umor jovial, ANDO iti ofera medicatia perfecta.

De cate ori simti ca viata ta o ia razna si ca nu o mai poti prinde din urma, de cate ori stresul iti rapune si ultima sansa de relaxare, de cate ori rabdarea te paraseste si nervii fac extensii nepermise, de cate ori psihicul tau urla ca isi doreste doar …. libertate, libertateeee, libertateeeeeeeeeee…., atunci nu-ti ramane decat sa-ti pui o compresa cu haz de necaz si sa razi cu pofta.

Iti recomandam , deci, un ANDONEVRALGIC, pastila saptamanala de umor si de buna dispozitie. Chiar daca nu este un medicament, ci doar un supliment pentru vitalitate, cititi cu atentie prospectul si cereti sfatul medicului si al farmacistului.Ceea ce trebuie sa retineti este faptul ca nu exista limita de administrare si nu s-au descoperit inca niciun fel de efecte secundare sau contraindicatii.