5 octombrie 2022

Câteva dintre podcasturile de succes ale unor autori independenţi, vara aceasta, la Radio România Cultural

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Din online în FM. Câteva dintre podcasturile de succes ale unor autori independenţi, vara aceasta, la Radio România Cultural

Unul dintre cele mai ascultate podcasturi din România, Mind Architect, deschide seria înregistrărilor online ale producătorilor independenţi pe care Radio România Cultural le va difuza în această vară, în fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 16:00. Astfel, începând de luni, 21 iunie, timp de 5 zile, Radio România Cultural va difuza episoadele populare din seria Mind Architect, respectiv cele referitoare la instinct, importanţa somnului, fericire, traume şi stimă de sine.

Din dorinţa de a veni în sprijinul producătorilor independenţi care pun la dispoziţia publicului produse online de calitate, Radio România Cultural a decis să difuzeze, în această vară, o selecţie din douăsprezece dintre cele mai bune podcasturi de pe piaţa românească.

Tematica aleasă este una diversă, de la ştiinţă, la educaţie financiară, de la psihologie la relaţia cu propriul corp. Sau poveşti despre cum vorbim cu proprii copii, poveşti din tribune, începutul migraţiei româneşti în America, interviuri despre plăcerea de a scrie, sau interviuri cu oameni care ne învaţă cum să facem bine.

Publicul Radio România Cultural va avea şansa să asculte în fiecare zi, de la ora 16:00, episoade ale podcasturilor Mind Architect, Ştiinţa Club, Banii Vorbesc, Mame, Satul Mădălinei, Reconectat, Americanii, Zest, Cel Mai Frumos Joc, Săptămâna Psi, Cronicari Digitali şi Zi de bine.

„Cred că această mutare a sensului, din online în , va fi câştigătoare atât pentru noi, cât şi pentru partenerii noştri. Dacă publicul Radio România Cultural va avea parte de un conţinut de o calitate remarcabilă, producătorii independenţi vor avea câştigul lor, respectiv acela de a-şi duce conţinutul acolo unde oamenii preferă FM-ul,”declară managerul Radio România Cultural, Radu Croitoru.

Radio România Cultural lansează luni, 21 iunie, o grilă adaptată de vară care va conţine, pe lângă podcasturi, programe de documentare, musical, teatru radiofonic şi multe alte produse noi, adaptate vacanţei publicului din România.

Radio România Cultural este singurul post naţional în FM dedicat culturii. www.radioromaniacultural.ro.