Publicat: 6 Iulie, 2018 - 17:00

Liceul „Radu Petrescu” din comuna bistriţeană Prundu Bârgăului a reuşit o performanţă greu de egalat la examenul de Bacalaureat. Două eleve care învaţă la această unitate de învăţământ au reuşit să obţină 10 pe linie. Mai mult, rata de promovare de la şcoala situată la 30 de kilometri de Bistriţa este de 92%.

Unitatea de învăţământ situată la 30 de kilometri de Bistriţa a reuşit anul acesta o performanţă greu de egalat: două dintre absolventele sale au obţinut 10 pe linie. Una dintre ele este chiar fiica unei învăţătoare din liceul în cauză, care a insistat ca copilul său să facă studiile superioare în comuna de unde este şi să nu meargă la un colegiu renumit din Bistriţa.  

Maria Albu şi Ana-Maria Bugnariu, ambele la profilul Ştiinţele Naturii. Niciuna nu a luat meditaţii, bazându-se doar pe informaţiile pe care le-au acumulat la cursuri sau în cadrul orelor suplimentare susţinute de profesorii liceului.  

„Am muncit foarte mult în anii ăştia şi la matematică, nu mă aşteptam să fie aşa complex subiectul. Toată clasa a XII-a făceam 2-3 ore în plus la mate şi română. Am apreciat faptul că profesorii au pus suflet în tot ceea ce au făcut. Lor le mulţumesc din suflet pentru cât au lucrat”, a declarat Maria Albu, una dintre elevele de 10.  
 

Tag-uri Geo: