27 septembrie 2022

CAZUL MARGA și IMPLICAȚIILE LUI

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La începutul acestui material trebuie adresată o întrebare autorităților române : ce caută în România sute (poate chiar mii …) de ukraineni cu vârste între aproximativ 20 și 50 de ani ? Nu ar fi trebuit să se afle în Ukraina conform Legii Marțiale decretată de Duma de la Kiev , sub arme ?…

Dacă autoritățile române îi tot sprijină pe conducătorii de la Kiev pe multe „fronturi” , de ce nu îi întreabă de sănătate pe acești posibili fugari infractori care huzuresc prin orașele românești ?!… Ce combinații probabile ocult-tacite sunt făcute între unii și alții – adică între București și Kiev , de nu îi deranjează nimeni pe acesti indivizi suspecți ? Rămâne să explice această situație câțiva miniștri din guvern . Rămâne… în pronunțare… mult și bine

Cât despre Putin și mobilizarea parțială , pot afirma că este un joc cu precădere cu tentă economică : creșterea valorii dolarului american în detrimentul altor valute , mai ales al monedei euro… Vedeți activitatea burselor , cotațiile bancare , tranzacțiile , schimburile de mărfuri , afacerile în general… Cine va câștiga de aici ?… Sigur SUA și Rusia , care pregătesc sub ochii miopilor planul Marelui Israel pe teritoriul Ukrainei . Totul este o fentă după care se duc „marile democrații” (sic…) ale lumii cu plăcere , complicitate și supunere . Rusia nu va declanșa niciodată un conflict nuclear și punct .

Cât despre respectabilul profesor A. MARGA care a fost „tăvălit” în mod nemeritat și rușinos de niște neica nimeni fără sistem osos , pot afirma în mod clar că Omu’ are perfectă dreptate… și ceea ce a spus dl. Marga ar trebui să susțină toată suflarea românească .

Întrebare : României i s-au furat teritorii ? Răspuns : Da . Unde se află cele mai multe dintre ele astazi ? Răspuns : în Ukraina . Că aceste teritorii nu sunt retrocedate , este altă poveste … Ce rău a facut acest om spunând un adevăr de necontestat ?… Pe cine a deranjat în realitate ? Cred că mai întâi (pe) autoritățile autohtone , apoi pe cele de la Kiev . Se simte și se vede din nou că Statul Român nu numai că nu este capabil să susțină un adevăr istoric clar ca lumina zilei , dar îl mai și persecută pe românul Marga .

Cine vrea să fie corect și demn trebuie să înțeleagă că autoritățile române știu adevărul , dar ele au de îndeplinit niște ordine și nu vor să deranjeze și să supere pe mai marii lor occidentali . Până și u.d.m.r.iștii sunt de acord cu cele spuse de profesorul Marga… deoarece frații lor din Ungaria ar avea de primit (ipotetic) Transcarpatia , iar cu polonezii nu am vorbit , dar cred că și ei l-ar aplauda pe dl. Marga pentru că ar avea de primit ( ipotetic) , Galiția . Numai românii ( atenție ! doar cei „din frunte”) nu iși doresc reîntregirea ( tot ipotetic) Bucovinei și a altor ținuturi străvechi românești .

Oricum , nu se vor întâmpla toate acestea prea curând , dar să asistăm la acest non-combat pe aceste subiecte din partea guvernanților români… este departe ceva care s-ar traduce prin frică , lipsă crasă de raspundere , lașitate, supunere , abandonarea unor crezuri naționale pentru care unii români au murit . Așa că Salvați Soldatul MARGA ! sau pe fruntașul Cosmin , sau pe caporalul Vasile , sau pe sergentul Gheorghe sau pe Ion , sau pe Dumitru , sau pe Marin , sau pe… și pe …. Astfel salvați Țara .