8 august 2022

Ce face președintele? Joacă poker cu România și românii.

jocuri e carti
Distribuie pe rețelele tale sociale:

Nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier – act de iresponsabilitate la vârful statului

În timp ce românii mor cu sutele, noi, cu toții, trebuie să asistăm la un joc politic de maxim cinism, ce va avea drept consecință prelungirea crizei politice și a suferinței românilor.

Nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier arată că nici măcar în ultimul ceas președintele nu a putut accepta soluția rațională pentru acest moment: un guvern non—politic pentru a gestiona țara până la alegerile anticipate, la rândul lor absolut necesare.

Din motive greu de înțeles de orice om rațional din această țară, președintele a ajuns să nominalizeze o persoană fără sprijin politic. Această nominalizare este un act de iresponsabilitate la cel mai înalt nivel al statului.

Românii nu au timp și nu au dorința de a sta să analizeze jocurile președintelui și care sunt mizele din spatele acestui gest.

România este devastată de valul 4 al pandemiei de coronavirus, val 4 nepregătit de guvernarea PNL-USR-UDMR, și despre care președintele Klaus Iohannis și premierul demis Florin Cîțu au zis că nu mai vine. Dar a venit.

Românii tremură de frica facturilor din iarnă, iar Guvernul demis a făcut totul pentru a bloca plafonarea prețurilor.

Și, în tot acest context, ce face președintele?

Joacă poker cu România și românii.

Asta a ajuns țara aceasta pentru Klaus Iohannis, Florin Cîțu și autointitulata echipă câștigătoare – un teren de joc pentru satisfacerea setei de putere. De ce altă dovadă mai mare că România este condusă de oameni care nu au ce căuta în aceste funcții mai avem nevoie?

Setea de putere este pentru acești oameni mai importantă chiar și decât viața și sănătatea românilor. Iar acest lucru nu poate fi nici iertat, nici uitat!

Foto Board games blog

Laura Vicol, deputat PSD