Publicat: 5 Mai, 2013 - 11:00
Share

Automobile clasice, mașini şi motociclete modificate, unele chiar unicat, dar şi modele noi ale mărcilor prezente pe piaţa din România vor putea fi admirate în perioada 9 - 12 mai 2013, la EXPOROM, noul centru expozițional situat în Pantelimon ( Ilfov), la intersecția DN3 cu șoseaua de centură.

“Aflat la cea de-a doua ediţie, EXPOROM Auto&Moto Show reunește pasionaţii de automobile şi motociclete, însă ceea ce îl deosebeşte de alte manifestări de acest gen este accentul pus pe mixul de curente. De la prezentări ale maşinilor şi motocicletelor clasice, recondiţionate, retro la cele noi, respectiv modificate, expoziţia îşi propune să devină un etalon atât naţional cât şi internaţional pentru industria auto şi moto.” a declarat Roxana Soare, Project Manager Exporom.

Exporom Auto & Moto Show îşi deschide porţile pe data de 9 mai și începe cu defășurarea concursului „Cupa presei la Buggy”. Zilele următoare continuă cu înscrieri, calificări și măsurători pentru competiția de CAR Audio (EMMA). Desigur nu vor lipsi nici demonstrațiile cu buggy-uri, cu motoare, precum și defilarea de final a tuturor mașinilor expuse în cadrul expoziției.

25.000 de vizitatori sunt așteptați la cea de-a II-a ediție a Auto&Moto Show 2013

Într-un spațiu de 12.500 mp, fie că sunt producători, importatori sau distribuitori, expozanții sunt invitați să prezinte, să dezbată sau să lanseze în fața publicului larg noutățile în materie de auto, moto și sport. Înscrierile se pot face pe site-ul oficial al evenimentului: automoto-show.ro. Pentru repartizarea optimă a spațiului alocat, expozanții sunt invitați să se înscrie şi să plătească avansul până la data de 25 aprilie 2013.

Accesul în spațiul expozițional se va face pe baza biletului de intrare, iar  transportul vizitatorilor va fi gratuit de la stația de metrou Republica.

EXPOROM este cel mai nou centru expozițional cu servicii integrate de tipul și la nivelul celor existente în Europa. Cu o investiție de 15 mil. de euro și cu o suprafață actuală de 12.500 mp cu potențial să ajungă până la 50.000 mp, EXPOROM își propune să devină principalul jucător pe piața organizării de expoziții, conferințe și alte evenimente.