Publicat: 15 Martie, 2015 - 15:03
Share

Vrei să afli modelul anului 2015? Vrei să știi care sunt noile tendințe în design-ul de cadre? Sau poate vrei să testezi în premieră bicicletele celor care urcă mereu pe podium! Vino la singurul eveniment dedicat 100% bicicliștilor, organizat chiar de asociația care reprezintă industria bicicletei din România.

În perioada 19-22 martie 2015, Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (ASPIC) organizează expoziția națională de biciclete:Salonul Bicicletei (facebook.com/SalonulBicicletei). Aceasta va fi organizată la Crystal Palace Ballrooms, în centrul capitalei, lângă Piața de Flori George Coșbuc (Adresa exactă este: Calea Rahovei 198A, Sector 5, București).Marile magazine de biciclete vor fi prezente acolo cu toate mărcile și modelele din portofoliul de biciclete, echipamente și accesorii.

Detalii din cadrul expoziției “Salonul bicicletei”:
-        Estimăm că vei fi una/unul dintre cei peste 10.000 de vizitatoripe parcursul celor 4 zile, cu care poţi socializa, schimba păreri sau te poţi întrece în concursuri;
-    Ne vom cunoaşte reciproc în Conferința de presă din19 martie, ora 12:00;
-    Ne pregătim să şi petrecem la VIPVelo-Party în 20 martie, începand cu ora 21:00
-    Pregatim mai multe concursuri de îndemanare pentru bicicliști, pentru copii dar și pentru mecanici! Cei mai buni vor primii premii biciclete și accesorii de la magazinele partenere!
-     Urmeazăun concurs pe pagina de facebook pentru cele mai frumoase biciclete din București (așa ca intră pe facebook.com/SalonulBicicleteipentru a afla mai multe detalii)
-    Invităm la eveniment diverse personalități, aşa că dacă ai favorite/-ţi, spune cu voce tare!
-    Vom face prezentarea echipelor de cicliști sponsorizate de noi membrii ASPIC (sportivi, echipamente, biciclete) în după amiaza zilei de vineri, 20 martie, înainte de petrecere!
    
Programul de vizitare în perioada expoziţiei: Joi: 14.00-18.00,
    (19-22 martie)                     Vineri &Sâmbătă: 10.00-20.00,
         Duminică: 10.00-16.00.