Publicat: 22 Septembrie, 2020 - 00:00
Share
Ștergerea istoriei și ștergerea adevărului: cenzura și distrugerea înregistrărilor este piatra de temelie a tiranilor

De Gary D. Barnett
Lewrockwell.com

Tirania cere ca adevărul să fie redus la tăcere, ca istoria reală să fie ștearsă și rescrisă, ca vorbirea să fie restricționată și ca gândirea individuală să fie redusă la tăcere.

În această perioadă de tulburări constante, steaguri false, războaie, tulburări civile și acum bioterorism intern și pandemii fabricate, o agendă majoră a aparatului de stat este aceea de a reduce la tăcere orice disidență și de a impune conformitatea.

Este imperativ, având în vedere planul statului de control total, că acesta înăbușă criticile și își păstrează puterea de a controla narațiunea principală, eliminând în același timp agresiv orice altă rezistență și întrebare.

Aceasta este starea lumii în care trăim astăzi. Pe măsură ce lucrurile continuă să se deterioreze, neconformitatea nu poate fi permisă dacă guvernarea globală și o resetare globală vor avea succes.

Cenzura actuală a atins niveluri nevăzute în trecut

Cenzura actuală a atins niveluri nevăzute în trecut și, cu toată tehnologia avansată disponibilă, acest complot nefericit pentru a reduce la tăcere gânditorii și a ascunde adevărul ar putea afecta toate formele de vorbire.

Este din ce în ce mai dificil să găsești informații veridice, deoarece cele precum Google, Amazon, YouTube, Facebook, Twitter și multe alte locații elimină conținutul și accesul la conținut într-un ritm fulgerător.

Rareori trece o zi fără ca ceva ce citesc sau să cercetez pe aceste site-uri să fie luat în jos sau ascuns.

Acest lucru poate duce doar la o lume consumată doar de propagandă, garantând astfel că numai narațiunea de stat va fi prezentată în orice format mainstream sau ușor accesibil.

Aceasta este o situație periculoasă, mai ales având în vedere probabilitatea ca prin vaccinare sau alte metode, o mare parte a populației să devină în curând supusă experimentării transumane în care nanoparticulele și cipurile injectabile ar putea fi utilizate pentru a modifica comportamentul uman.

Tiranii de-a lungul istoriei omenirii au cenzurat scrierea și vorbirea pentru a-și proteja structura puterii

Acesta nu este un fenomen nou, întrucât tiranii de-a lungul istoriei umane au cenzurat scrierea și vorbirea pentru a-și proteja structura de putere.

Puterea este mereu tulburată de oricine îndrăznește să gândească și de oricine îndrăznește să pună la îndoială.

În vremurile străvechi și nu atât de vechi, cărțile erau arse pentru a împiedica populația să aibă acces la orice material care nu era acceptat de tron ​​sau de autoritatea politică actuală.

În cazurile de rezistență la autoritatea „înaltă”, mulți au fost, de asemenea, uciși de stat și, în multe cazuri, aceste „curățări” erau direcționate către clasa educată, deoarece aveau capacitatea de a gândi critic și de a-și exprima ideile în mod public.

Cei care dețin puterea prin forța armelor nu vor permite niciodată critici și disidențe, deoarece acest lucru ar putea duce la ostilitate și insurecție din partea poporului.

În acest timp al Covidului și al acestei pandemii de virus fals, lucrurile s-au schimbat parțial, dar multe sunt așa cum a fost întotdeauna de-a lungul istoriei.

Acesta este unul dintre motivele pentru care istoria este atât de importantă, deoarece, indiferent de progres și inovație, motivele care stau la baza clasei conducătoare s-au schimbat puțin în timp.

Banii, puterea și controlul au fost întotdeauna preocupările cheie ale clasei conducătoare, doar că metodele de păstrare a puterii și controlului s-au schimbat.

În loc de sabie și ghilotină, propaganda și frica au devenit principalele instrumente folosite pentru a păcăli oamenii în conformitate. Pentru ca propaganda să funcționeze, eliminarea disidenței este imperativă.

Cenzura joacă un rol uriaș în orice efort de a obține sprijinul maselor, deoarece fără posibilitatea de a ajunge la cea mai mare parte a poporului, spunătorii adevărului sunt marginalizați și sunt evitați și ridiculizați ca fiind confruntători și teoreticieni ai conspirației.

Mulți au luptat și au murit pentru a proteja libertatea de exprimare, dar cea mai mare împingere de cenzură din istorie are loc astăzi

Cea mai mare împingere de cenzură din istorie are loc astăzi, ceea ce înseamnă că cea mai mare împingere de propagandă este de asemenea în curs.

Acest eveniment de pavilion fals numit pandemie de coronavirus nu este despre un rege care caută controlul asupra supușilor săi, ci despre puținii care încearcă să preia întreaga planetă.

Acesta este un efort global condus de puținele elite susținute, tentaculele puterii ajungând în aproape toate țările de pe pământ prin controlul băncilor, corporațiilor, fundațiilor și întregului sistem de clase politice.

Mulți s-au luptat și au murit pentru a proteja libertatea de exprimare, dar orice vorbire este acum atacată de forțele răului.

Dacă globaliștii au calea lor, libera exprimare se va pierde pentru totdeauna.

Aceasta este lumea internetului și a saturației computerizate a sistemului. Cenzura ia astăzi un aspect nou menit să realizeze aceleași obiective ca și în trecut.

Înscrierea pe lista neagră a utilizatorilor, blocarea conținutului și manipularea algoritmică permit statului să controleze informațiile și, cu acest control al informațiilor, este evident că publicul larg va fi apoi mai ușor de manipulat și ținut sub control.

Acceptarea tehnologiei de urmărire și urmărire, izolarea continuă, vaccinurile capabile să modifice structura ADN-ului indivizilor, chipsuri și coloranți care imită semnul fiarei și o stare continuă de frică vor duce la sfârșitul normalității.

Rezultatul căutat este o nouă ordine, un „nou normal”, care va fi controlat în totalitate de „experții” de guvernământ care pretind că pot să vă susțină, să vă protejeze, să vă liniștească, să vă satisfacă toate nevoile și să vă elimine grijile.

Acest sistem se numește tehnocrație și este dependent de o clasă socială controlată complet de o clasă superioară.

Sună familiar? Ar trebui, deoarece aceasta este dorința tuturor tiranilor, dar în zilele noastre, va arăta mult diferit.

Toate acestea se bazează pe un public dispus

Toate acestea se bazează pe un public dispus și, pentru a obține respectarea totală la o scară atât de mare, spiritul uman trebuie rupt și dragostea, familia, emoția, responsabilitatea, comunicarea deschisă, adunările în masă și dezbaterile trebuie să fie zdrobite. .

Odată ce masele jalnice acceptă această șmecherie și acceptă mandatele care vin, ele vor fi transformate într-o stare asemănătoare mașinilor prin manipulări tehnologice despre care se face ca viața să fie mai ușoară și mai convenabilă.

Este necesar un sistem complet digitalizat pentru a păstra controlul constant. Acest lucru poate suna extraordinar și ceva asemănător cu un roman distopian de science fiction, dar asta pentru că exact așa este.

Noua lume vine și, eliminând adevărul, eliminând rădăcinile noastre istorice și ascunzând tot ceea ce este real și onest, ceea ce a rămas este o fantezie, dar această fantezie va fi mortală.

Căutați adevărul, căutați onestitatea, puneți întrebări și nu credeți nimic decât dacă poate fi verificat personal. Nu permiteți preluarea vieții voastre de către acești monștri care pretind că sunt salvatorii voștri.

„Există mai multe modalități de a arde o carte. Și lumea este plină de oameni care aleargă cu chibrituri aprinse ”.

~ Ray Bradbury - „Fahrenheit 451: Un roman” (1953). p. 209, Simon și Schuster