4 octombrie 2022

Cea mai rapidă poliţistă din lume e Maria Ilona Şocu din Braşov

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Maria Ilona Şocu este cea mai rapidă poliţistă din lume, asta după rezultatul excepţional pe care l-a obţinut la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, care se desfăşoară în această perioadă la Rotterdam, Olanda.
Tânăra de 27 de ani a obţinut luni, 25 iulie, medalia de aur la atletism, la proba regină, de 100 de metri, destinată categoriei de vârstă 18 – 29 de ani. Miercuri, 27 iulie, a obţinut şi argintul la proba de 200 de metri, tot la categoria de vârstă 18 – 29 de ani.
„Ilona a acumulat numeroase titluri de-a lungul anilor, participând la competiţii sportive desfăşurate de către Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Apărării Naţionale, aceasta practicând atletismul din clasa a IX-a, munca asiduă depusă şi perseverenţa fiindu-i încununate cu succes şi experienţă. Absolventă a Academiei Forţelor Terestre «Nicolae Bălcescu» Sibiu, poliţista îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul Pregătire Profesională”, a transmis comisar de poliţie Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Sursa : https://bzb.ro/