Publicat: 25 Noiembrie, 2020 - 18:05
Share

de James Corbett

Cei care pledează pentru blocaje au văzut distrugerea și moartea pe care acele politici le-au realizat anul acesta și le trăim chiar acum.

Nu numai că oamenii sunt privați de mijloacele lor de trai și sunt forțați să măcine sărăcia ca rezultat direct al acestor opriri, dar acum adevărul incontestabil este că, dacă pledați pentru blocări, pledați pentru ca o parte din populație să fie condamnată la moarte .

Acest lucru nu mai este discutabil. Este chiar admis în mod deschis - deși luni prea târziu de Organizația Mondială a Sănătății.

Dacă ați reușit să vă păstrați sănătatea în acest timp de nebunie larg răspândită, vă aplaud și doresc să vă asigur că nu sunteți singuri. Mulți, mulți oameni din întreaga lume sfidează ordinele. Ei protestează împotriva acestor blocaje. Ei stau în picioare. Nu se supun.

Dar, bineînțeles, presa controlată de companii nu vrea să știi că neascultarea este o opțiune pe masă și nu vor raporta despre acest lucru. Dar neascultarea este o opțiune. Deschide-ți afacerea. Părăsește-ți casa. Nu cereți permisiunea. Neascultă.

Pentru cei care încă pledează pentru blocări, vă încurajez să faceți acest lucru în fața acelor părinți care și-au pierdut copiii adolescenți din cauza suicidului ca urmare a închiderii directe și le spuneți că moartea copilului lor nu contează pentru că nu a fost listat ca fiind datorat COVID-19. Sau faceți acest lucru în fața zecilor de mii de alții care și-au pierdut deja cei dragi ca urmare a acestor opriri sau a altor sute de mii care vor muri atât timp cât aceste blocaje vor rezista.

Dacă pledați pentru blocări, sunteți complice la distrugerea familiilor. Sunteți complice în a provoca suferințe nespuse unor milioane de oameni din întreaga lume. Sunteți complice în a-i arunca pe cei mai săraci și vulnerabili din societățile noastre într-o sărăcie și mai mare. Ești complice la crimă.

David Nabarro afirmă că Organizația Mondială a Sănătății NU pledează pentru blocări: „Aceasta este o catastrofă teribilă, teribilă la nivel mondial” - referindu-se la blocaje, nu COVID.(Vaccine Impact)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: