Publicat: 17 Mai, 2018 - 14:55

Cristian Țopescu a revenit pentru scurt timp în locul în care și-a petrecut aproape jumătate din viață. În TVR. Trupul său este depus în Studioul 2, iar cei care vor să-și ia rămas bun, pot veni să-l vadă pentru ultima dată, între orele 11.00 și 19.00.

Oameni cu care a împărțit explozii de emoții, cărora le-a arătat ce înseamnă pasiunea, devotamentul pentru meserie şi prietenia au multe de povestit despre un om de o bunătate extraordinară.

Sicriul cu trupul neînsuflețit este depus în Studioul 2 al Televiziunii Române. Toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la Cristian Țopescu o pot face între orele 11.00 și 19.00 și pot lăsa un gând în cartea de condoleanțe deschisă în holul TVR.

Cristian Țopescu rămâne vocea succesului sportivilor români. Un om în care s-au împletit într-o armonie perfectă talentul, meticulozitatea, iubirea pentru sport şi fair play-ul.

Comentator de legendă, a fost vocea care a adus în casele românilor marile performanţe ale sportivilor români, anunţând prima notă de 10 din istoria gimnasticii, mondialele de fotbal unde tricolorii au intrat în istorie.

În urmă cu 51 de ani, tot într-o lună de mai, Cristian Ţopescu făcea cunoştinţă cu Televiziunea Română şi cu meseria care avea să îi definească întreaga viaţă, potrivit reprezentanţilor TVR.

Dincolo de un mare comentator, Cristian Ţopescu a fost un mare domn. Calm, modest şi generos. În spatele vocaţiei sale au stat pasiunea şi munca pentru ca fiecare transmisie să fie împecabilă de la primul salut până la final.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: