Publicat: 27 Octombrie, 2016 - 10:48
Share

Primarul General, Gabriela Pandele, a participat la GALA ȘEFILOR DE PROMOȚIE ȘI A OLIMPICILOR NAȚIONALI DIN ȘCOLILE GIMNAZIALE BUCUREȘTENE, organizata de Primaria Capitalei prin Proedus ( Centrul de proiecte educationale si sportive), la Ateneul Roman.

La initiativa Primarului General, 633 de elevi, cei mai buni din București – șefii de promoție și câștigătorii olimpiadelor naționale din școlile gimnaziale- au primit diplome de excelenta, si cate 1000 de lei de persoana, ca semn al recunoasterii eforturilor lor pentru obtinerea unor rezultate deosebite la invatatura. Nici dascalii lor- dirigintii, in cazul sefilor de promotii si profesorii olimpicilor-, cei care i-au indrumat pe drumul performantei, nu au fost uitati, si ei primind tot cate 1000 de lei de persoana. 

Primarul General, Gabriela Firea i-a felicitat din toata inima atat pe elevi cat si pe profesorii si parintii acestora, si i-a incurajat sa continue pe drumul ales, cel al cunoasterii.

" Stiu cata munca se ascunde in spatele unei note mari! Dar mai stiu si cata satisfactie poate fi atunci cand vezi ca efortul tau este rasplatit in viata. Am fost intotdeauna sigura ca singura cale pentru a obtine ceea ce iti doresti este invatatura, continua perfectionare in domeniul pe care il alegi, in general munca sustinuta, care este si va fi cheia succesului! Sunt mandra ca Bucurestiul are atatia elevi de inalta performanta si sper ca fiecare an care vine sa ne aduca din ce in ce mai multi copiii carora sa le placa sa invete, sa stie cat mai mult si cat mai bine! Primaria Capitalei, prin Proedus, va ofera tuturor, in afara diplomelor de excelenta si a premiilor de cate 1000 de lei si o tabara pe litoralul romanesc, in vara anului viitor, pentru ca nu trebuie sa uitam zicala romaneasca: Dupa fapta, si rasplata! Mult succes in continuare, sunt convinsa ca munca va va fi rasplatita nu peste mult timp, atunci cand veti intra la cele mai bune licee si la cele mai prestigioase universitati!" a spus Gabriela Pandele.
Festivitatea s-a incheiat cu un mic spectacol pregatit de elevii Colegiului National Dinu Lipatti.