12 august 2022

Cei mai importanţi oficiali cu atribuţii în protecţia mediului şi salubrizare, invitaţi la şedinţa de astăzi a Consiliului Local

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat pentru astăzi, la ora 14.00, şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte importante pentru comunitate, cum ar fi problema deşeurilor şi criza provocată de operatorul de salubritate.

Primarul Sectorului 1 a lansat invitaţii de participare la această şedinţă ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, prefectului Municipiului Bucureşti, Alin-Bogdan Stoica, preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Florin-George Gârbacea, preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC), Ionel Tescaru, şi comisarului general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

„Toate părţile implicate trebuie să fie prezente pentru a decide şi a găsi soluţia cea mai bună pentru locuitorii din Bucureşti”, a declarat Clotilde Armand.

Şedinţa de astăzi a Consiliului Local al Sectorului 1 va purtea fi urmărită, în direct, pe site-ul https://primariasector1.ro şi pe paginile de Facebook şi YouTube ale instituţiei.

Serviciul Imagine şi Cultură