29 septembrie 2022

Cei scăpați, să ne bucurăm!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

A trecut un an căcăcios și plin de stupizenii.
Să ne bucurăm că am scăpat și am rămas cu șansa la alte speranțe!
Anul 2021 a fost o nenorocire politică și sanitară.
A fost și anul turismului cosmic și al delirului pe rețelele sociale.
Pentru cei mai mulți, 2021 a fost și un an păgubos.

Anul 2021 a fost o adevărată catastrofă politică. Uniunea Europeană a început să imite Statele Unite ale Americii în toate derapajele lor progresiste și politice.
Pentru România, anul 2021 a fost dominat de Klaus Iohannis. Personalitatea lui a sufocat țara din toate punctele de vedere.
Pentru un istoric al perioadei și al mandatelor prezidențiale, de ținut minte măcar atît:
– Klaus Iohannis a fost campion european al anului 2021 la capitolele aroganță, nepăsare și dispreț.
– Klaus Iohannis a fost campion european și la turism politic. A făcut nenumărate deplasări fără niciun folos.
– La Uniunea Europeană, Klaus Iohannis a fost și campion european la dat din cap cu a sa prestație de umbră și cu ale sale ”Jawohl” și ”Yes, we agree!”
– Klaus Iohannis este campion european și la sforărie politică. A bătut un piron bont și din metal prost în capul unui partid istoric, piron cu o floare care seamănă cu scăfîrlia lui Vasilică Cîțu.
– Klaus Iohannis este campion european la bulibășirea combaterii pandemiei în România.
– Klaus Iohannis, după 80 de ani de la Ion Antonescu, a izbutit să instaleze un general în fruntea Guvernului. Un general care să nu conducă nimic.
– Klaus Iohannis a constituit primul clan germanic la conducerea țării, alcătuit din El, Eduard Hellvig și Hubert Thuma.
– Klaus Iohannis este șeful de stat campion la parcurgerea celei mai spectaculoase distanțe de navetist. Este de departe și campion național la naveta București-Sibiu și retur.
– Klaus Iohannis a pus la cale o construcție șubredă care scîrțîie din încheieturi. Cu niște bîrne coapte din PSD și cu niște oameni de serviciu din PNL dirijează un mare și spectaculos proiect de țară care nu există.
– Klaus Iohannis controlează uriașul proiect de dezvoltare economică bulibășită în valoare de 29,2 miliarde de euro. Care ne va costa mai mult! Pe la Bruxelles i se zice PNRR. La București, i se spune ”încropeala lui Ghinea”.
Cei scăpați de și din valurile lui 2021 să ne bucurăm!