Publicat: 8 Aprilie, 2020 - 13:57
Share

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara, are plăcerea să vă invite la proiectul "Cei trei fantastici", o întâlnire cu totul specială între artişti şi spectatori, în contextul crizei provocate de noul coronavirus. Întâlnirea îşi propune să anuleze distanţele şi să creeze senzaţia de comunicare directă, atât de necesară în această perioadă complicată. Artiştii Teatrului Nottara "vor merge" online acasă la spectatori şi vor sta de vorbă liniştit despre teatru, despre viaţă, despre lucruri care ne interesează astăzi pe toţi, vor putea să se descopere reciproc şi să se cunoască, altfel decât în sala de teatru.

Spectatorii erau obişnuiţi să vină la întâlnire cu actorii Teatrului Nottara şi cu poveştile lor în fiecare săptămână. Acum, din cauza situaţiei COVID-19, acest lucru a devenit imposibil. Şi pentru că cel mai important pentru artiştii noştri este să păstreze legătura directă cu publicul şi să îl ţină aproape, Teatrul Nottara îi invită la un alt tip de comunicare, într-un cadru inedit.

În fiecare sfârşit de săptămână, vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 19.00, câte "trei spectatori fantastici" vor putea intra în dialog cu câte un actor îndrăgit al Teatrului Nottara, prin intermediul aplicaţiei ZOOM ce poate fi descărcată gratuit pe telefon, tabletă sau laptop.

Întâlnirea va dura aproximativ 40 de minute, timp în care trei spectatori "fantastici", aleşi pe pagina de Facebook a teatrului, vor putea vorbi în intimitate cu actorul preferat, despre teatru şi culisele lui, despre problemele din jur, vor râde şi vor încerca să se deconecteze împreună de la atmosfera de panică din jur. Cei trei spectatori vor fi aleşi într-un mod inedit: actorul care urmează să intre în dialog cu spectatorii săi "fantastici" va adresa o întrebare pe pagina de Facebook a teatrului, spectatorii sunt invitaţi să lase un comentariu, iar aceia care au dat cele mai interesante răspunsuri vor fi "cei trei spectatori fantastici", care vor intra apoi în direct cu actorul preferat. Primii trei actori care lansează provocarea sunt Ada Navrot, care le va da întâlnire spectatorilor pe 10 aprilie, Adrian Văncică, pe 11 aprilie, şi Vlad Bălan pe 12 aprilie.

În urma acestor întâlniri "fantastice" se va realiza un montaj cu cele mai interesante dialoguri, care va fi postat pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara, pentru ca atmosfera bună să ajungă la cât mai mulţi dintre spectatorii noştri.

Iar atunci când criza va trece şi ne vom putea reîntâlni la teatru, toţi spectatorii care participă la întâlnirile online vor primi o invitaţie dublă la un spectacol în care joacă actorul lor preferat, iar după reprezentaţie se vor putea întâlni şi personal.