29 iunie 2022

Cel de-al doilea atelier „Descoperă fluturii exotici”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, în parteneriat cu asociația Supereroi printre noi, organizează miercuri, 25 august 2021, cel de-al doilea atelier „Descoperă fluturii exotici” din sera Muzeului, pentru copiii cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor.

Nu există restricții legate de vârstă. Toți copiii cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor sunt bineveniți, indiferent de abilitățile lor artistice și practice.

În cadrul acestui atelier, vom porni de la povestea Mariei Merian (momentul de lectură), vom trece apoi prin câteva noțiuni legate de viața fluturilor și geografie, vizităm sera, după care vom susține partea practică a atelierului.

Activitățile vor fi „îmbrăcate” în muzică clasică și mișcare.

Participarea este gratuită, în limita a 10 locuri disponibile, iar înscrierea se face prin formularul de rezervare: https://forms.gle/KmEoNMXLczyh6fsP8, până la data de 24 august, ora 13:00.

Atelierele se vor desfășura în aer liber, în curtea Muzeului Antipa și vor respecta normele pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

În cazul în care condițiile sunt nefavorabile desfășurării atelierului, acesta se va reprograma la o dată ce va fi anunțată ulterior.