Publicat: 18 Iunie, 2015 - 19:14

Numeroase evenimente muzical-artistice menite să deschidă publicului larg noi orizonturi către o culturalizare variată se anunţă pentru toamna acestui an, însă spectacolul fascinant ce va fi susţinut în premieră la Bucureşti de celebrul Cor al Armatei Roşii este extrem de aşteptat şi dorit de cunoscători, interesul publicului fiind dovedit de ritmul de vânzare a biletelor.

 

 

Pe 23 Septembrie, cea mai de succes productie artistica a celor peste 100 de muzicieni rusi va fi prezentata pe scena Salii Palatului din Bucuresti, sub conducerea carismaticului General Viktor Eliseev.

Ghidati de sintagma "Cand soldatii canta, copiii pot dormi linistiti!", dirijorul rus, Generalul Viktor Eliseev impreuna cu membrii ansamblului artistic The Red Army Choir, cuceresc publicul spectator din intreaga lume in turnee internationale de mare succes, ce cuprind peste 250 de reprezentatii pe an. Cei 350 de artisti sunt ovationati cu frenezie inclusiv de spectatorii din Ucraina sau Statele Unite ale Americii. The Red Army Choir (Corul Armatei Rosii), cunoscut ca fiind un exponent de marcă al excelenței în muzică este acceptat la nivel mondial pentru perfectiunea actului cultural-artistic. 

Din respect pentru cultura fiecarei tari in care acestia sunt invitati sa performeze, militarii rusi pastreaza traditia, adaugand in repertoriu un moment muzical desavarsit, concretizat intr-un element comun de comunicare culturala, un liant muzical intre doua entitati diferite.

Astfel, una dintre cele mai sonore voci din generatia tanara a scolii romanesti de bel canto, baritonul FLORIN ESTEFAN, va fi prezent pe scena Salii Palatului in calitate de invitat special.

Spectacolul Corului Armatei Rosii de la Bucuresti face parte din turneul international ce a debutat cu mare succes in luna mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume sustinut de celebrul ansamblu va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia si Italia.

De curand, Corul Armatei Rosii a sustinut cel mai special moment al Galei Grand Prix-ului din Monaco, la invitatia Printului Albert de Monaco, oferind un recital de exceptie la ora 12 noaptea.

Desi ne mai despart aproximativ trei luni pana la intalnirea cu virtuozii Corului Armatei Rosii sub bagheta dirijorului Viktor Eliseev, organizatorul evenimentului, Asociatia Culturala Spectaculis, anunta ca biletele pentru spectacolul anuntat in data de 23 septembrie la Sala Palatului au fost epuizate in proportie de 50%.

Spectatorii interesati isi pot procura biletele in continuare prin intermediul platformei online ticketnet.ro, agentia oficiala de ticketing a concertului, la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, la Oficiile Postei Romane, Libraria Eminescu, la Unirea Shopping Center – parter si online, prin bilete.ro, biletoo.ro, ticketstore.ro, startickets.ro, vreaubilet.ro si bilet.ro

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cu urmeaza:

- VIP – 300 RON

- Categoria I – 200 RON

- Categoria II – 140 RON

- Categoria III – 90 RON

- Categoria IV – 65 RON

Localizare: 

Geolocation is 44.439111, 26.0949840000001