Publicat: 14 Martie, 2017 - 14:35

"Je Dis Oui!", cel mai recent album Pink Martini, este disponibil, însoţit de autografele membrilor trupei, prin magazinul Music Millenium, din Portland, Oregon, oraşul în care a fost creată trupă ce şi-a cucerit fanii cu superbele voci ale splendidelor China Forbes şi Storm Large.

Music Millenium, considerat un simbol al oraşului Portland şi un lider naţional în domeniul vânzărilor muzicale, a fost inaugurat în Martie 1969, fiind în prezentat cel mai vechi magazin de discuri din zona de nordvest a Pacificului.

Albumul "Je dis oui!" a fost lansat în Noiembrie 2016, conţine 15 piese, în limba franceză, farsi, armeană, portugheză, arabă, turcă, xhosa şi engleză, continuând tradiţia de 22 de ani a trupei, aceea de colaborare şi interculturalitate şi incluziune globală.

Turneul de promovare a albumului "Je dis oui!", în cadrul căruia membrii Pink Martini vor susţine patru concerte în această săptămână, în statul Texas, la San Antonio şi Houston, cu superba solistă China Forbes, va aduce îndrăgita formaţie, în luna Aprilie, în Europa, în zilele de 20 şi 21 publicul român având superba ocazie a reîntâlnirii cu Storm Large colegii săi, în cadrul celor două concerte de la Sala Palatului.

Spectacolele de la Bucureşti ale trupei Pink Martini sunt organizate de compania Events, biletele pentru acestea fiind disponibile, prin reţeaua Eventim (online, pe eventim.ro, şi la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), la preţurile de 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Autor: Călin Angheluţă