Publicat: 7 Februarie, 2018 - 13:00

Romexpo vă așteaptă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, care va avea loc între 22 și 25 februarie, în noile pavilioane expoziționale, B1 și B2.

Ajuns la cea de-a 39-a editie, evenimentul prezintă publicului larg cele mai avantajoase pachete de vacanță către destinații fascinante din România și străinătate.

O simplă vizită la târg vă face cunoștință cu mii de oferte care promovează: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

La ediția de primăvară a Târgului de Turism al României își prezintă oferta și tour operator-ul PARADISE TRAVEL AGENCY.

Pachetele turistice pe care acesta le promovează sunt axate în special pe Bulgaria și includ cazare atât în stațiunile de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre (exemplu: Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach etc) precum și resorturi de schi (Bansko, Borovets, Pamporovo), transport, excursii optionale etc.

Noutățile cu care PARADISE TRAVEL vine la Târgul de Turism includ:

hoteluri noi care au intrat în portofoliul agenției, 
noi facilități de rezervare on-line, 
reprezentanți locali vorbitori de limba română în toate stațiunile din Bulgaria, 
mai multe camere garantate pentru piața românească. 

În cadrul târgului, reducerile la vacanțele oferite de PARADISE TRAVEL vor fi de aproximativ 30%, la cazări, fiind o ocazie excelenta pentru cumpărători de a primi consultanță de specialitate, în privința alegerii locurilor pentru vacanță, de la specialistii aflați la stand.

PARADISE TRAVEL este tour operator pentru destinația Bulgaria încă din 2002, având un sistem de rezervări on-line, ce functioneaza pe pagina web www.paradise.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/ParadiseTravelAgencyRO/

Mai multe informații despre ofertele PARADISE TRAVEL AGENCY se pot obține de la standul amenajat în cadrul Târgului de Turism al României!
Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu:
Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Program de vizitare:
22-24 februarie (joi-sâmbătă), între orele 10.00 și 18.00
25 februarie (duminică), între orele 10.00 și 16.00

Acces:
Bilet intrare adulti/studenti: 10 lei/zi Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate

Tag-uri Nume: