Publicat: 24 Ianuarie, 2015 - 17:00
Share

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, vrea să cheltuiască aproximativ 4,1 milioane de euro pentru amenajarea unui centru multifuncțional pentru persoane vârstnice care să fie amenajat "rustic" și să degajeze o ambianță potrivită pentru recreere.  

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 a lansat pe 3 decembrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o invitație de participare la cerere de ofertă pentru "lucrări de amenajare a Centrului Social Multifuncțional pentru Persoane Vârstnice".

Pentru acest contract de lucrări de reparații generale și de renovare, primarul Marian Vanghelie va plăti o valoare estimată de 18.330.761 lei cu TVA (14.782872 lei fără TVA), adică aproximativ 4,1 miloane de euro.

Potrivit contractului, termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 1 an de la data atribuirii contractului sau a emiterii ordinelor de începere a lucrărilor. Agenții economici pot depune ofertele până la data de 17.12.2014, criteriul de atribuire al contractului fiind prețul cel mai scăzut.

În incinta Centrului Social Multifuncțional pentru Persoane Vârstnice (str. Baltagului, nr.14) se găsește construcția propriu-zisă care se reamenajează, iar în spatele clădirii există o platformă betonată ce necesită demolarea, în vederea executării unui carcaj auto. De asemenea, va fi demolat și gardul de cărămidă de 2m ce îngrădește construcția, se arată în caietul de sarcini ce însoțește anunțul.