27 mai 2022

„Cenuşăreasa” deschide noul sezon de spectacole de la Gong!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu prezintă spectacolul „Cenuşăreasa. Doar o poveste?” în regia Aˆvei Labadi Megyes. Primele reprezentaţii din acest sezon vor avea loc sâmbătă, 4 septembrie, de la orele 11:00 şi 18:00.

Agenda lunii septembrie reuneşte cele mai îndrăgite personaje din basmele copilăriei, într-o selecţie de spectacole muzicale, cu păpuşi şi actori la vedere. Printre titlurile programate în deschiderea noului sezon teatral de la Sibiu se mai numără Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici, Fata babei şi fata moşneagului sau Harap Alb. Pentru programul complet de spectacole şi ateliere de creaţie, vă rugăm să vizitaţi teatrulgong.ro.

Una dintre cele mai frumoase poveşti din toate timpurile prinde viaţă într-o montare de excepţie despre prietenie şi miracolul viselor. Actorii Teatrului „Gong” aduc un omagiu Sibiului romantic, printr-o montare ce reinventează povestea Cenuşăresei în Palatul Brukenthal.

Spectacolul imaginat de Ava Labadi, pe ritmuri muzicale şi cu mult umor, se constituie ca o pledoarie plină de candoare pentru lumea basmelor ca pilon al copilăriei universale şi al bucuriei inocente.

Producţia de la Sibiu se bucură de contribuţia unor artişti importanţi ca scenograful Dio Zoltan, co-fondator al Teatrului Ort Iki din Debrecen (Ungaria) sau compozitorul Cari Tibor, laureat al premiului UNITER pentru muzică în teatru. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Angela Paskuy, Claudia Stuhler, Adrian Prohaska şi Jeno Major.

Spectacolul a avut premiera la Sibiu anul trecut, pe 1 iulie şi a fost prezentat mai întâi în aer liber ca proiect teatral adaptat noilor condiţii generate de pandemie. Spectacolul este prezentat în limba română, are o durată de aproximativ 45 de minute şi se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro, cu respectarea tuturor măsurilor de distanţare socială şi siguranţă sanitară. Preţul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil.