Publicat: 23 August, 2019 - 18:08
De la corespondentul nostru din Brașov, Dumitru Bujdoiu

După ce ne-am răcorit cu două-trei (șpe) bericele,pe canicula-asta,după ce,noi, ăștia mai “săriți”,ne vom aminti,unii și cu ceva nostalgie,oricum,toți cu nostalgia tinereții,de 23 Augustul de altădată, ne vom uita și pe programul celei de a doua seri a Festivalului-concurs “Cerbul de Aur”.
O manifestare cultural-artistică de mare amploare și ținută,un Brand pentru Brașov și pentru România.
În această seară,ultima din concurs,râvnitoarele și râvnitorii la coarnele de aur ale Cerbului își vor schimba limbile ( nu vă gândiți la prostii !),la interpretare.Adică,cei șase concurenți,care aseară au cântat pe românește,vor cânta pe străinește;în limba lor,sau în engleză.Iar ceilalți șase “catindați”,invers.Deci se mai pot repara și unele greșeli de ieri.Sau pot apărea altele,care să influențeze voturile.Asta e soarta lor,așa au vrut-o.
A noastră,a celor prezenți în Piața Sfatului,de sub Tâmpa,sau din fotolii,pat,localuri,din fața ecranelor,este să aplaudăm și să votăm,după gustul nostru.Care nu se discută.
Ne vor mai gâdila urechile și alți artiști,în afara concursului,precum Emeli Sande (Anglia),care va susține,în premieră la noi,un recital electrizant.
    Plăcere maximă !
   
 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: