2 octombrie 2022

Ceremonia organizată cu ocazia aniversării Comandamentului Garnizoanei Bucureşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Prefectul Capitalei, domnul Toni Greblă, a participat vineri, 01.07.2022, la ceremonia organizată cu ocazia aniversării Comandamentului Garnizoanei Bucureşti.

„Patria, onoarea şi spiritul de sacrificiu sunt cuvintele care definesc activitatea Comandamentului Garnizoanei Bucureşti, o structură importantă a statului român şi a zonei metropolitane a Capitalei, care, la 1 iulie 2022, sărbătoreşte două decenii de existenţă în actuala sa formă. Îmi exprim aprecierea pentru întreaga sa activitate şi îi asigur pe toţi militarii de respectul şi preţuirea mea. Voi fi mereu un bun colaborator pentru îndeplinirea unei cauze comune – binele cetăţenilor Capitalei şi dezvoltarea comunităţii bucureştene. Vă încurajez să acţionaţi în continuare cu acelaşi devotament, confirmând deviza care vă uneşte şi vă mobilizează: Onoare şi Patrie, Patrie şi Onoare! La mulţi ani!”, a afirmat domnul Toni Greblă, în mesajul transmis cu această ocazie.
Prefectul Capitalei a mai spus că rolul Comandamentului Garnizoanei Bucureşti nu se rezumă la sprijinul acordat în situaţii de urgenţă, precizând că această structură militară a fost alături de celelalte categorii de forţe ale statului român de fiecare dată când a fost nevoie pentru protejarea cetăţenilor.

„Ceremoniile militare speciale, organizate cu prilejul unor sărbători precum Ziua Naţională a României, Ziua Drapelului Naţional, Ziua Imnului Naţional şi Ziua Eroilor şi desfăşurate cu sprijinul Comandamentului Garnizoanei Bucureşti, reprezintă mândria poporului român şi au însufleţit de fiecare dată inimile celor care au participat la acestea. Datoria sacră de a elogia eroii şi memoria ostaşilor căzuţi a fost, de asemenea, onorată la cel mai înalt nivel în ceremoniile pregătite de Comandamentul Garnizoanei Bucureşti”, a mai spus Prefectul Municipiului Bucureşti..

Sursa foto realitatea net