Publicat: 21 Aprilie, 2020 - 08:45
Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat un bărbat cu cetăţenie R.Moldova care a traversat râul Prut înot, cu intenţia de a ajunge în Bucureşti, pentru a-şi căuta un loc de muncă.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat, pe raza localităţii Drînceni, un bărbat fără documente de identitate care a declarat că este cetăţean din R. Moldova.

Bărbatul a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi în vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate şi a declaraţiilor bărbatului, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este B.A., cu cetăţenie R.Moldova, în vârstă de 28 de ani şi că a traversat râul Prut înot, încercând să intre ilegal în România. Acesta a declarat că intenţiona să ajungă în Bucureşti, unde să-şi găsească un loc de muncă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră din R. Moldova în vederea continuării cercetărilor

Tag-uri Institutii: