Publicat: 13 Octombrie, 2016 - 13:16

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Ostrov un depistat, ascuns sub un camion, pe roata de rezervă, un cetăţean pakistanez, care intenţiona astfel să intre ilegal în România.

În data de 12.10.2016, în jurul orei 18.00, în P.T.F. Ostrov - Garda de Coastă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetăţean turc care conducea un ansamblu auto, format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Turcia.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă sub camion, pe roata de rezervă a semiremorcii, o persoană de sex masculin. Tânărul, care nu avea documente de identitate asupra sa, a declarat că este cetăţean pakistanez, are 23 de ani și s-a ascuns sub ansamblul auto cu scopul de a ajunge în Italia, la prieteni.

Conform protocolului româno-bulgar, cetățeanul pakistanez și șoferul camionului au fost preluați de autorităţile de frontieră din R. Bulgaria în vederea  continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.