28 mai 2022

Cetățenii vor putea juca la loto şi în cele 10.000 de locaţii un-doi Centru de plăţi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

O nouă posibilitate de a juca la loto prin intermediul reţelei de magazine partenere un-doi Centru de plăţi din întreaga ţară.

Începând cu 29 octombrie 2021, ca urmare a parteneriatului pe care C.N. „Loteria Română” S.A. l-a încheiat cu Mobile Distribution, compania care a dezvoltat reţeaua un-doi Centru de plăţi, jucătorii îşi vor putea încerca norocul la oricare din jocurile preferate – LOTO 6/49, JOKER, LOTO 5/40, NOROC, NOROC PLUS şi SUPER NOROC şi prin intermediul celor peste 10.000 de echipamente POS din locaţiile un-doi Centru de plăţi.

un-doi Centru de plăţi este o soluţie lansată de Mobile Distribution, companie prezentă pe piaţă din anul 1997. Serviciile un-doi Centru de plăţi sunt disponibile în peste 2.600 de localităţi urbane şi rurale din întreaga ţară şi deservesc câteva milioane de români cu servicii de plată a facturilor de utilităţi, încărcare electronică a cartelelor prepay, asigurări, roviniete sau transfer de bani. Iar începând cu 29 octombrie 2021, clienţii magazinelor partenere un-doi Centru de plăţi vor putea şi să joace la jocurile loto preferate prin intermediul echipamentelor de tip terminale POS.

Echipamentele POS sunt operate de personalul din locaţiile un-doi Centru de plăţi, iar paşii pentru achiziţionarea unui bilet în magazinele un-doi Centru de plăţi sunt:
– Vânzătorul selectează în meniul terminalului POS jocul dorit de jucător: Loto 5/40, Loto 6/49, Loto Joker sau Noroc;
– Jucătorul comunică numerele alese pentru completarea biletului;
– În meniul terminalului POS, vânzătorul va introduce şi confirma numerele;
– Se emite biletul, care va conţine preţul final generat în funcţie de joc/ număr de variante/ număr Noroc.

Câştigurile pentru biletele jucate prin intermediul echipamentelor POS din locaţiile un-doi Centru de plăţi se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, pe baza prezentării biletului de joc câştigător în agenţiile loto proprii şi în punctele de vânzare autorizate de C.N. „Loteria Română” S.A.

„Extinderea reţelei de la 1.900 de locaţii, câte erau la începutul mandatului meu, în ianuarie 2020, la aproape 17.000 câte are Loteria Română în prezent, este o realizare deosebit de importantă. Am convingerea că strategia noastră răspunde în felul acesta aşteptărilor jucătorilor care pot avea un confort corespunzător exigenţelor perioadei pe care o traversăm. Feedback-ul pe care îl avem deja şi la acest capitol, ne încurajează să găsim soluţiile cele mai bune astfel încât întotdeauna norocul să ajungă la cei care aleg să joace la loto.” – Sebastian-Iacob Moga, Director General C.N. „Loteria Romana” S.A.

În urma parteneriatului între Mobile Distribution, compania care a dezvoltat soluţia un-doi Centru de plăţi, şi C.N. „Loteria Română” S.A., reţeaua loto depăşeşte 17.000 de locaţii la nivel naţional.

Lista locaţiilor un-doi Centru de plăţi este disponibilă pe site-ul https://www.un-doi.ro/ şi pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro.

„Prin parteneriatul cu Loteria Română, reuşim să facem o bucurie milioanelor de români din cele peste 2.600 de localităţi în care serviciile un-doi Centru de plăţi sunt prezente, oferindu-le posibilitatea de a-şi achiziţiona biletele norocoase în magazinele din proximitatea propriilor locuinţe. Noul serviciu reprezintă o noutate absolută pentru piaţa de plăţi prin intermediul terminalelor POS asistate de către personalul magazinelor şi ne aşteptăm să fie de real succes, în special în localităţile mai mici, în care agenţiile loto nu există”, declară Călin Chira, Manager General, un-doi Centru de plăţi.

Despre un-doi Centru de plăţi
un-doi Centru de plăţi este o soluţie lansată de Mobile Distribution, companie prezentă pe piaţă din 1997. Din 2005 compania s-a specializat în distribuţia de cartele prepay ale principalilor operatori de servicii telecom, iar în 2014 Mobile Distribution a introdus soluţia un-doi Centru de plăţi, un serviciu isteţ de încasare a facturilor de utilităţi prin reţeaua de magazine partenere din toată ţara, reţea care a ajuns în prezent la un număr de peste 10.000, la care se adaugă mereu locaţii noi. un-doi Centru de plăţi are în portofoliu peste 150 furnizori de plăţi facturi, încărcare electronică, asigurări & roviniete. Între aceşti furnizori se numără: Electrica Furnizare, E-On, RCS&RDS, Vodafone, Orange, Enel, Telekom, Engie, CEZ, Akta, Avon şi mulţi alţii.