Publicat: 16 Octombrie, 2013 - 16:39
Share


Vicepreşedintele democrat-liberalilor, deputatul Cezar Preda, a anunţat miercuri că va candida pentru un nou mandat la şefia organizaţiei judeţene a PDL Buzău.

'Aceste alegeri au loc pentru prima dată sub nişte presiuni imense din exterior. Celelalte partide şi-au dorit enorm ca PDL să fie un fel de PP-DD la organizare, adică doar dând telefoane şi să spună ce ar vrea ei să facă şi ce să se voteze. Şi chiar s-a încercat susţinerea din exterior a unor oameni din interiorul PDL-ului pentru tot felul de acţiuni', a declarat într-o conferinţă de presă liderul PDL Buzău.

Acesta a mărturisit că are 'un gust destul de amar' deoarece el vorbeşte numai de bine despre unele persoane, iar acestea când pleacă din sediul partidului îl vorbesc numai de rău.

'Nu s-a reuşit nimic, pentru că aici este o echipă foarte unită şi foarte solidă, s-au integrat oamenii noi, s-a pus pe treabă oamenii vechi şi angajamentul meu de a duce partidul acolo unde trebuie. Este un angajament serios care i-a îndepărtat pe cei care au vrut altceva', a mai spus Cezar Preda.

Deputatul Cezar Preda, actualul lider al democrat-liberalilor buzoieni, este singurul candidat înscris în cursa de lider judeţean al PDL Buzău.