Publicat: 28 Ianuarie, 2014 - 09:38
Share

CFR a anunţat că traficul feroviar este deschis, marţi, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restricţii de circulaţie, iar 105 trenuri sunt anulate.

Conform situaţiei centralizate până la ora 06.20, circulaţia este restricţionată, din cauza sulurilor de zăpadă, pe zece linii, respectiv Brăila - Făurei-Buzău, Bucureşti Nord - Urziceni, Goleşti - Chitila, Iaşi - Buhăieşti, Mărăşeşti - Tecuci-Barbosi, Ploieşti - Râmnicu Sărat-Adjud, Ploieşti Sud-Armăşeşti, Urziceni - Făurei, Urziceni - Slobozia şi Vereşti - Leorda. Pe aceste linii este interzisă circulaţia trenurilor formate din automotoare, echipele de intervenţie acţionând cu utilaje, se arată într-un comunicat de presă al companiei "CFR"..

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, dar circulaţia trenurilor este adaptată la condiţii meteo nefavorabile.

În trafic nu mai sunt garnituri blocate, dar 105 trenuri sunt anulate, întrucât în condiţii de iarnă se prelungesc timpii de parcurs. Trenurile aflate în circulaţie asigură legătura pe calea ferată cu toate judeţele, a precizat sursa citată.