Publicat: 31 Ianuarie, 2013 - 17:41
Share

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA informează că a fost desemnată oferta câştigătoare pentru proiectul „Lucrări de execuţie instalaţii de semnalizare, ERTMS, GSM-R, centralizare electronică şi Centrul de Control Operaţional Simeria”, aferent secţiuniilorCF Coşlariu - Simeria şi Coşlariu – Sighişoara.

Miercuri 30 ianuarie 2013 a fost semnat raportul procedurii de atribuire, prin care a fost desemnată câştigătoare propunerea financiară a consorţiului SC ALSTOM TRANSPORT SA – SC ALCATEL LUCENT ROMÂNIA SRL – SC PAS 97 SRL, în valoare de 498.297.984,32 lei fără TVA. Perioada de execuţie a lucrărilor este de 40 de luni.

Termenul pentru depunerea contestaţiilor este de 10 zile de la primirea comunicării.

Valoarea estimată a lucrării era de 530.497.199 RON fără TVA.

Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic cu o pondere de 80% pentru componenta financiară şi 20% propunerea tehnică. Sursa de finanţare este asigurată din fonduri de coeziune nerambursabile de la Comisia Europeană în proporţie de 85% şi contribuţia de la bugetul de stat în proporţie de 15%.

Vă reamintim că, la licitaţia din 13 august 2012, pentru atribuirea contractului „Lucrări de execuţie instalaţii de semnalizare, ERTMS, GSM-R, centralizare electronică şi Centrul de Control Operaţional Simeria”, aferent secţiuniilor CF Coşlariu - Simeria şi Coşlariu – Sighişoara, au depus oferte următoarele firme:
- Ofertant: THALES SYSTEM ROMANIA
- Asocierea BOMBARDIER Germania – SC HUAWEI Technologies SRL - SC REMARUL 16 Februarie – SC SPIACT CRAIOVA;
- Asocierea SC ALSTOM TRANSPORT SA – SC ALCATEL LUCENT ROMÂNIA SRL – SC PAS 97 SRL