Publicat: 21 Ianuarie, 2019 - 17:30
Share

Valoarea noii licitatii anuntate este estimata la 6,96 milioane lei (1,4 milioane euro), contractul nu va fi insa impartit pe loturi. De asemenea, nu se va incheia un acord-cadru.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 februarie 2019.

Oferta trebuie sa fie valabila pana la 26 iunie 2019.

Contractul se va semna pentru servicii de consultanța si supervizare a proiectarii si execuției lucrarilor aferente obiectivului de investiţii ”Modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord – Aeroport Internațional Henri Coanda Bucuresti, Faza I: Racord c.f. la Terminalul T1, Aeroport Internațional Henri Coanda Bucuresti.

Fondurile vor fi asigurate prin intermediul Programul Operational Infrastructura Mare – POIM.

Criteriul de atribuire urmareste cel mai bun raport calitate-pret, astfel ca oferta financiara va avea o pondere de 60%, iar oferta tehnica o pondere de 40%.

Modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord – Aeroport Internaţional Henri Coanda Bucuresti contribuie la dezvoltarea si extinderea legaturilor transportului aerian cu alte moduri de transport prin interconectarea aeroportului cu intreaga rețea de cale ferata a Romaniei si cu rețeaua europeana de transport TEN-T, precum si conexiunea cu modurile de transport urban mai putin poluante precum metrou si tramvai.

Viitoarea linie feroviara catre Aeroportul Otopeni va facilita, cu siguranta, atragerea unui numar cat mai mare de calatori din localitațile limitrofe pe transportul feroviar.

Potrivit descrierii proiectului, consultantul ce urmeaza sa fie selectat va trebui sa asigure supervizarea de inalta calitatea a lucrarilor de proiectare si executie, administrarea corecta a contractului de lucrari de proiectare si executie, cu consilierea CFR SA pe probleme contractuale, asigurarea unui sistem de contabilitate corespunzator si inregistrarea progresului lucrarilor, asistarea CFR SA in planificarea la timp a fondurilor, asistarea CFR SA in managementul de proiect, monitorizarea si evaluarea activitatii antreprenorului.

 

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: