Publicat: 4 Februarie, 2020 - 10:41
Share

CHEP, compania furnizoare de soluții pentru lanțul de aprovizionare, a fost certificată Top Employer Europe 2020 , al treilea an consecutiv. Regatul Unit al Marii Britanii, Spania, Franța, Germania, Belgia, Polonia și Irlanda au fost acreditate în mod individual de către Top Employers Institute (TEI), organizația care certifică excelența în ceea ce privește condițiile de lucru din companii. 
David Plink, CEO al Top Employers Institute, a spus: „Pentru a fi recunoscută drept «angajator de top»”, o organizație trebuie să dovedească faptul că, prin implementarea strategiilor orientate către angajați, reușește să le creeze un mediu de lucru mai bogat. Companiile certificate reprezintă un exemplu strălucit de angajament în acest sens, angajatori care își implică permanent întreaga echipă în îmbunătățirea mediului de lucru.  Felicitări!”

TEI acordă această certificare numai organizațiilor care excelează în ceea ce privește condițiile de lucru. În urma unei evaluări riguroase validate prin audit extern, scorurile de performanță sunt acordate conform unui standard internațional. Programul recunoaște cei mai buni angajatori din întreaga lume prin evaluarea ofertelor pentru angajați în zece domenii, inclusiv: Strategia și achiziția de talente, Planificarea forței de muncă, Învățare & Dezvoltare, Managementul carierei și al succesiunii, Cultura organizațională, precum și Compensațiile & Beneficiile. 

Piers Hollier, Vicepreședinte Divizia HR, CHEP Europe, a spus: „Acreditarea Top Employers este incredibil de importantă pentru noi, în cadrul activităților CHEP din Europa, semnificând faptul că, în fiecare an, atingem un standard înalt al celor mai bune practici și facem un efort continuu de a ne sprijini angajații. Acest premiu garantează că menținem condiţii de lucru foarte atractive pentru angajații noștri, fapt care, la rândul său, înseamnă că şi aceștia le vor putea oferi clienților noștri servicii de cel mai înalt nivel.”
În ultimul an, CHEP și-a mărit contribuția în aria Incluziune & Diversitate, atingând un nivel de 38,9% de femei în funcții de conducere în subsidiarele din Europa. Compania a semnat angajamentul LEAD Europe Network (Leading Executives Advancing Diversity) de a susţine egalitatea de gen și de a stimula incluziunea în industria europeană de Retail şi Bunuri de larg consum.  

Thomas Allmark, Director Incluziune & Diversitate în cadrul CHEP EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), a spus: „Privim diversitatea drept un punct forte și recunoaștem varietatea excepțională de competențe, creativitate și perspective pe care o aduce”. Printr-o cultură care permite fiecărei persoane să fie așa cum este și să își utilizeze eficient calificările, experiențele și perspectivele unice, creăm un loc de muncă mai bun pentru toți angajații.”  

Despre Top Employers Institute
Top Employers Institute (TEI), cu sediul în Olanda, certifică la nivel global angajatorii de top, care demonstrează excelenţă în practicile de HR şi mediul de lucru. Organizaţia derulează cercetări aprofundate cu privire la strategia, procesele și practicile companiilor, acoperind strategia de HR și de atragere a talentelor, implementarea, monitorizarea și raportarea politicilor de management al resurselor umane, dezvoltarea abilităţilor de leadership, planificarea carierei și managementul succesiunii. 

Despre CHEP
CHEP contribuie la transportul mai multor bunuri către mai mulți oameni, în mai multe locuri decât orice altă organizație de pe glob. Paleții, lădițele și containerele sale formează coloana vertebrală invizibilă a lanțului global de aprovizionare, iar cele mai mari mărci din lume au încredere în noi că îi putem ajuta să-și transporte bunurile într-un mod mai eficient, mai sustenabil și mai sigur. Ca pionieri ai economiei colaborative, CHEP a creat una dintre cele mai durabile companii de logistică din lume prin partajarea și reutilizarea platformelor sale de transport, prin modelul de închiriere (pooling). CHEP deservește, în principal, industria bunurilor de larg consum (ex: alimente uscate, produse de băcănie, produse de îngrijire personală), produse proaspete, băuturi, de retail și manufacturieră. CHEP are  aproximativ 11.000 de angajați și deține circa 300 de milioane de paleți, lădițe și containere pe care le livrează prin intermediul unei rețele de peste 750 de centre de service cu peste 500.000 de clienți, printre care mărci internaționale ca Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s și Nestlé. CHEP aparține Grupului Brambles și operează în peste 60 de ţări, cele mai mari volume de business fiind înregistrate în America de Nord și în Europa de Vest. 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: