Publicat: 9 Aprilie, 2012 - 18:29
Share

Fostul șef al organizaţiei PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, a declarat, Luni, în cadrul unei conferințe de presă, că, deși a construit cea mai puternică organizație a PNL din țară, partidul, în loc să ofere bucureștenilor un program de guvernare, a decis să recurgă la execuții de partid și cuțite în spate.

"Cu două luni înainte de alegerile locale bucureștenii așteaptă un program de guvernare, candidații cei mai buni, pentru a învinge actuala Putere coruptă și incompetentă. Noi le oferim acum execuții de partid, cuțite în spate, decizia de astăzi este comică pentru cei care se uită la noi, dar poate deveni tragică pentru PNL", a spus Chiliman.

Conducerea PNL l-a înlocuit pe Andrei Chiliman de la şefia organizaţiei PNL Bucureşti. În locul său a fost numit interimar Eugen Nicolăescu.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, Luni, că schimbarea lui Andrei Chiliman de la şefia PNL Bucureşti nu trebuie privită ca o sancţiune, ca o pedeapsă, motivele fiind "diverse", adăugând că partidul a luat măsurile de cuviinţă.