Publicat: 14 Octombrie, 2013 - 19:08
Share

Vicepremierul Daniel Chițoiu, ministrul liberal al Finanțelor, a declarat luni că persoanele propuse pentru funcția de ministru al Economiei, portofoliu rămas vacant după demisia lui Varujan Vosganian, sunt atât din zona tehnocraților, cât și din PNL.

Chițoiu a explicat că directorul său de cabinet, Remus Vulpescu, despre care Varujan Vosganian a scris pe blog că i-a ocupat biroul imediat după ce și-a dat demisia, a îndeplinit doar formalitățile de preluare a mandatului.

"Remus Vulpescu este directorul meu de cabinet la Ministerul Finanțelor Publice și a fost în prima zi când am fost numit ministru interimar la Ministerul Economiei și a îndeplinit formalitățile de preluare a mandatului de la domnul ministru Varujan Vosganian. Cel căruia i-am delegat o parte din competențe este secretarul de stat Bogdan Badea, din Ministerul Economiei", a arătat Chițoiu.

"Vreți să știți cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria și am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!! Dacă recunoașteți personajul, comentariile vă aparțin...", a scris Vosganian duminică pe blog.