Publicat: 9 Ianuarie, 2020 - 17:48
Share

Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost pus sub acuzare, azi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în dosarul accidentului rutier în care a fost implicat, soldat cu decesul a două persoane.

De altfel, Chiţoiu s-a prezentat la sediul Parchetului din Argeş, unde a fost anunţat că are calitatea de suspect în dosar. La plecare din sediul Parchetului, el a fost reticent în a răspunde întrebărilor puse de jurnalişti. „Particip la toate procedurile procesului de cercetare penală. Astăzi am participat la una din proceduri... Nu declar nimic acum”, a spus Chiţoiu, care a negat că ar fi vorbit la telefon în momentul accidentului şi a spus că nu a discutat cu familia victimelor.

Pe 26 decembrie, Chiţoiu a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe direcţia Piteşti – Râmnicu Vâlcea, şi un autoturism condus din sens opus de Daniel Chiţoiu. În urma coliziunii a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani şi rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism, care ulterior a decedat. Chiţoiu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Argeş. După producerea accidentului, Chiţoiu a fost filmat în picioare, dar a fost introdus pe targă în Spitalul Floreasca unde a fost internat.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: