26 iunie 2022

Cinci cetăţeni străini depistaţi de poliţiştii de frontieră arădeni

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Nădlac şi Vărşand au depistat cinci cetăţeni din Egipt, Tunisia şi Albania care au încercat să treacă pe jos ilegal frontiera în Ungaria.

* În data de 22.08.2021, în jurul orei 13:50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au observat, la aproximativ 50 de metri de linia de frontieră, patru persoane care se deplasau pe jos. Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul punctului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni din Tunisia şi Albania, cu vârste cuprinse între de 23 şi 28 de ani.

* Acţiuni similare s-au desfăşurat, în aceeaşi zi, şi la Sectorul Poliţiei de Frontieră Vărşand, unde poliţiştii de frontieră au depistat, pe timpul executării misiunilor specifice, în apropierea liniei de frontieră, un cetăţean străin care se deplasa pe jos cu intenţia de a trece frontiera ilegal în Ungaria. În urma cercetărilor s-a stabilit că este cetăţean din Egipt, în vârstă de 26 de ani.

În ambele cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.