Publicat: 8 Octombrie, 2014 - 14:20

Mai sunt doar cinci zile până la concertul pe care legendara trupă Smokie îl va susţine la Bucureşti, la Sala Palatului, în compania îndrăgitei Bonnie Tyler, timp în care membrii acesteia vor susţine patru concerte în Norvegia, urmând a oferi scandinavilor un regal rock, împlinirea visului oricărui fan - de a îşi putea vedea live, în concert, trupa favorită patru seri la rând.

 

 

 
După o scurtă vacanţă de vară, membrii Smokie au reluat turneul, primul lor concert din această toamnă având loc în Germania, iar astăzi aceştia urmează a începe un şir de patru concerte în Norvegia.

Concertul de astăzi va avea loc, începând de la ora locală 19.00 (20.00, ora României), îndrăgita trupă, intrată în inimile norvegienilor cu "If You Think You Know How To Love Me", în 1975, şi care a stat, în anul următor, 33 de săptămâni în topurile norvegiene cu "Living Next Door To Alice", urmând a urca pe scena Drammens Teater, din oraşul Drammen.

Mâine, trupa britanică va cânta la Casa de Cultură din Ullensaker, poimâine - la centrul cultural Ibsenhuset, din oraşul Skien, iar sâmbătă Smokie urmând a susţine un concert la Casa de Cultură din Arendal, cu care îşi vor încheia şirul de spectacole în ţara în care au vândut aproape două milioane de discuri.

În data de 13 Octombrie, la Sala Palatului, Smokie şi Bonnie Tyler, două nume legendare, îşi vor uni fanii într-un singur loc pentru a le oferi două concerte de tip GREATEST HITS cu peste trei ore de muzică 100% LIVE. Spectatorii îşi vor putea aplauda la scenă deschisă artiştii preferaţi şi vor putea fredona refrenele celor mai mari hituri.

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70-'80, care a înregistrat vânzări de peste 100 de milioane de copii, îşi va delecta publicul cu piese precum "It's A Heartache", ”Total Eclipse of the Heart”, ”To Love somebody”, ”Lost in France”, ”Goodbye to the Islands”, dar şi cu multe alte surprize, oferind momente de neuitat nostalgicilor.

Seara de 13 octombrie va fi ca o sărbătoare a muzicii anilor '70 – '80, celebrată cu multă muzică de calitate. Din repertoriul celui de-al doilea concert nu vor putea lipsi piesele de rezistenţă: ”Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me” şi, bineînţeles, cel mai popular single al trupei, „Living Next Door to Alice”. 

Preţurile biletelor pentru concertul de la Bucureşti este de: 500 RON - Golden VIP, 315 RON - VIP, 275 RON - Categoria I, 225 RON - Categoria II, 185 RON - Categoria III, 150 RON - Cateoria IV, acestea fiind disponibile în reţeaua Vreau Bilet, în Bucureşti la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International - Librăria Eminescu, EuroGSM - Bucureşti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrală lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucureşti Lujerului (în incinta Hypermarketului Cora Lujerului), în Galaţi - la Infodesk Shopping City Galati, la Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, Casa de Bilete a Teatrului Muzical Nae Leonard Galaţi, Agenţia de Turism Galtour Galaţi, în Constanţa la Casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, Agenţia de turism Mistral Tours- Mamaia, Constanţa, în Braşov - la Librăria „Şt. O. Iosif” şi online, pe vreaubilet.ro, pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Fanii români ai trupei Smokie îşi pot vedea trupa favorită şi patru zile mai târziu, în concertul pe care aceasta îl va susţine la Palatul Culturii, din Sofia, Bulgaria.

Luna viitoare, Smokie va mai concerta la Kvaers, în Danemarca, pe 7, şi la Viena, pe 29.
    

Localizare: 

Geolocation is 59.7440738, 10.2044564