Publicat: 4 Martie, 2019 - 18:38

Grupul GEFCO a desemnat cinci noi lideri care să dezvolte segmentul de business al companiei dedicat transportului de marfă în toată lumea. Anunțul marchează traiectoria ascendentă a diviziei și expertiza robustă în soluții time critical (TCS), soluții pentru echipamente industriale (IPC) precum și soluții în life sciences & healthcare.

Noii lideri ai diviziei sunt:

  • Valentin Elistratov, Global Commercial Director
  • Karin Van Den Brekel, Life Science and Health Care Global Manager
  • Katherine Shek, Regional Director pentru Asia
  • Peter West, Country Director pentru Australia și Noua Zeelandă
  • Alicja Szewczyk, Global Human Resources People and Culture Manager

Cu un istoric care le dovedește capabilitățile, fiecare dintre cei cinci experți va ocupa un rol-cheie în dezvoltarea diviziei GEFCO pentru transportul de mărfuri la nivel internațional, deservind un portofoliu în creștere de clienți industriali cu nevoi diverse. Divizia va genera valoare adăugată în primul rând pentru clienții din life sciences & healthcare, consolidând activitățile desfășurate în Asia și în zona Pacificului și reafirmând astfel aspirația exprimată prin semnătura de brand GEFCO: „Partners, unlimited”.

În 2019, divizia GEFCO pentru transport de marfă are ca obiectiv să întrețină creșterea puternică întregistrată în ultimii ani. Printre realizările actuale se numără extinderea cu încă trei ani a parteneriatului încheiat cu Westcon International pe o durată inițială de șapte ani, pentru gestiunea fluxurilor de tranport aerian în 28 de țări de pe cinci continente. Echipele care se ocupă de transportul echipamentelor industriale au proiectat pentru compania belgiană Sarens soluții pentru transportul internațional de macarale.

Expansiune globală susținută

Bazându-se pe succesul anului 2018, divizia GEFCO de transport de mărfuri își continuă dezvoltarea prin numirea lui Valentin Elistratov ca Global Commercial Director. Valentin aduce în companie 25 de ani de experiență în industria soluțiilor logistice și de transport de mărfuri, combinată cu expertiza în piețele europene și asiatice, unde a dobândit experiența îndelungată în colaborarea cu brand-uri de top precum DHL și APL Logistics, din poziția de senior business developer. Bun lider cu abilități financiare și de vânzări dovedite, cu aptitudini relaționale și în zona de IT, Valentin va conduce divizia GEFCO responsabilă de transportul mărfurilor pentru a atinge obiectivele de expansiune stabilite la nivel global pentru anul acesta.

Valoare adăugată pentru clienții din life sciences & healthcare

GEFCO furnizează soluții integrate door-to-door, precum și soluții logistice și multimodale care oferă control asupra temperaturii, alcătuind o gamă variată de soluții de transport care ating cele mai înalte standarde de calitate și oferă maximum de valoare adăugată.

Cu 20 de ani de experiență internațională în domeniul logistic, noul Global Manager for Life Sciences and Healthcare, Karin Van Den Brekel, întărește expertiza GEFCO și capacitatea companiei de a oferi clienților din întreaga lume soluții sigure și personalizate. Karin își va desfășura activitatea în sediul din Schiphol al GEFCO, aflat lângă aeroport și amplasat în centrul unui hub strategic care include porturile din Antwerp și Rotterdam precum și aeroportul din Brussels, puncte în care GEFCO are birouri și depozite pentru transportul mărfurilor (incluzând clădiri unde temperatura este controlată).

Putere crescută la nivel regional pentru servicii integrate variate

După ce achiziția companiei IJS Global a facilitat accesul GEFCO pe două dintre cele mai mari piețe de transport de mărfuri la nivel mondial (China/Asia de Sud-Est și Statele Unite), GEFCO urmărește să își continue dezvoltarea în Asia prin numirea unui nou Regional Director, Katherine Shek. Anterior numirii Katherine s-a ocupat de transportul de mărfuri în regiunea de Nord a Asiei, unde a avut o poziție esențială în evoluția din ultimii doi ani. Numirea în noua poziție îi aduce Katherinei responsabilitatea asupra întregii Asii, unde se va ocupa de creștere și profitabilitatea companiei în toate piețele, inclusiv Singapore și Thailanda.

GEFCO alege să completeze investiția în Asia cu dezvoltarea în zona Pacificului, acordându-i lui Peter West poziția de Country Director al GEFCO Air & Sea din Australia și Noua Zeelandă. Specialist global în lanțuri de aprovizionare, precum și management logistic și operational, Peter vine cu 20 de ani de experiență pe poziții de top în Europa, China și Australia, unde a dobândit o cunoaștere aprofundată asupra industriei alimentare și a băuturilor, în industria de fabricație și de healthcare, cât și în retail și sectorul logistic. Experiența îndelupgată în numeroase sectoare de activitate va contribui la strategia de diversificare a diviziei și va accelera expansiunea GEFCO prin seviciile oferite clienților din portofoliul companiei și achiziție de noi clienți.

Nu în ultimul rând, pentru implementarea unui plan de expansiune atât de ambițios a fost nevoie de talentul unui expert în resurse umane: Alicja Szewczyk s-a alăturat ca Global Human Resources People and Culture Manager diviziei GEFCO dedicate transportului de mărfuri, unde va lucra alături de Nicola Lyons, Global Human Resources Director. Alicja va întreține extinderea diviziei și va conduce programele și inițiativele de dezvoltare destinate echipelor GEFCO, asigurându-se de alinerea acestora cu țelul de „Infinite Proximity”, tradus în dorința companiei de a construi relații de lungă durată prin cooperare.

Tag-uri Institutii: