21 mai 2022

Cincisprezece migranţi, depistaţi ascunşi în două automarfare la P.T.F. Nădlac II

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II au depistat cincisprezece cetăţeni din Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare care transportau diverse bunuri în Italia.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au efectuat pe sensul de ieşire din ţară, controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni români. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, placaje MDF şi jante auto pentru diferite firme din Italia.

În urma efectuării controlului amănunţit asupra compartimentelor pentru marfă al mijloacelor de transport, în interior, au fost descoperiţi, ascunşi, cincisprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, majoritatea dintre aceştia fiind solicitanţi de azil în ţara noastră.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Imagini foto//video pe:// www.politiadefrontiera.ro
Purtător de cuvânt al I.T.P.F Oradea: Comisar-şef de poliţie BONDAR LAURA BEATRICE