Publicat: 2 Martie, 2017 - 19:54

Lanţul de multiplex-uri Cine Globe aduce o premieră cinematografică în România: lentilele 3D clip-on, clienţii care poartă ochelari de vedere urmând a primi în mod gratuit lentile 3D pe care le pot ataşa cu uşurinţă ochelarilor, pentru o experienţă 3D completă şi confortabilă. 

Calitatea unei proiecții 3D poate fi diminuată pentru persoanele care poartă ochelari de vedere şi care trebuie să se adapteze situaţiei pentru a vedea filmele mult-aşteptate. Acum însă, la Cine Globe, ei se pot bucura de experienţa completă a vizionării unui film 3D, datorită lentilelor 3D clip-on care se ataşează direct ochelarilor de vedere.

"Din pasiunea noastră pentru filme vin şi soluţiile pe care le găsim pentru clienţii noştri. De aceea, ne-am gândit şi la o soluţie confortabilă şi eficientă pentru cei care poartă ochelari de vedere. Dorim ca toţi cei care vin la Cine Globe să se bucure pe deplin de experienţa filmelor 3D, iar lentilele noastre sunt uşoare, de o calitate superioară, astfel că nu îi incomodează în niciun fel. Iubitorii de filme pot acum să se relaxeze cu adevărat când aleg filme 3D", a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

Experienţa vizionării unui film la cinema este unică, în special în cazul producţiilor 3D. Imaginea clară, efectele speciale şi sunetul care pot fi redate aici nu pot fi comparate cu vizionarea unui film pe televizor, calculator sau orice alt device. De acum, toţi clienţii pot trăi experienţa deosebită a vizionării unui film 3D mulţumită alternativei unice în România: lentilele 3D de tip clip-on, care se potrivesc oricărui tip de ramă. În plus, vizitatorii primesc lentilele în mod gratuit atunci când intră în sala de cinema.

Mai multe detalii despre Cine Globe şi filmele 3D care pot fi vizionate cu ochelarii 3D clip-on sau cei obişnuiţi se găsesc pe pagina de Facebook a multiplexului.

Cine Globe este un lanţ internaţional de multiplex-uri, o reţea fondată de un grup de profesionişti cu zeci de ani experienţă în domeniile administraţiei şi proiecţiei cinematografice.

Pe lângă locaţiile deschise în Europa (România şi Bulgaria), compania are multiplex-uri şi în Statele Unite, China şi India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord. Comunicat de presa: Cine Globe România