Publicat: 5 Februarie, 2013 - 16:44

La viitorul Congres al social-democraţilor va apărea funcţia de preşedinte executiv, acesta urmând să fie numărul doi în partid şi Guvern.

Funcţia de preşedinte executiv urmează să fie acordată actualului secretar general al PSD şi vicepremier, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi, premierul Victor Ponta.

Pe locul rămas vacant, cel de secretar general, urmează să fie confirmat deputatul Andrei Dolineaschi. În prezent, acesta are delegate o parte din atribuţiile de secretar general de la Dragnea.
 
“Problema PSD este că eu nu vreau să confundăm partidul cu Guvernul, eu ca preşedinte sunt prim-ministru, secretarul general este vicepremier, la PSD trebuie să rămână un secretar general şi o structură politică care să funcţioneze, nu împotriva Guvernului, ci separat de Guvern, deoarece este posibil ca eu şi Guvernul să nu mai avem atâta popularitate, astfel Congresul din aprilie va fi bun pentru pregătirea PSD pentru viitor, trebuie se ne gândim cum să facem ca partidul să nu fie acaparat de Guvern”, a declarat liderul PSD.